άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ξινόμαυρο και ψηφιακός μετασχηματισμός πάνε μάζι;

Ξεκινάμε την εβδομάδα με χαμόγελο γιατί ακόμη 4 προσθήκες υποψηφίων στην ομάδα μας χαρίζουν ελπίδα: στοχεύουμε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην καθημερινότητα. Και στην ανάπτυξη βάζουμε σε προτεραιότητα το κεφάλαιο ξινόμαυρο και τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

*

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΖΗΣΗΣ

Ονομάζομαι Προκόπης Ζήσης. Ζω και εργάζομαι στην Νάουσα. Είμαι 55 χρόνων, παντρεμένος 30 χρόνια με δυο παιδιά – πρόσφατα και παππούς!

Από τα δεκαοκτώ μου είμαι στο επάγγελμα και συγκεκριμένα στο εμπόριο υγραερίου όπου προμηθεύω μαγαζιά και σπίτια. Χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας.

Με την συμμετοχή μου αυτήν προσδοκώ στην αλλαγή. Βλέποντας καθημερινά την κάθοδο του Δήμου μας θεωρώ πως είναι η πιο κρίσιμη ώρα να βάλουμε όλοι πλάτες.

Σαν επαγγελματίας θεωρώ πως πρέπει να γίνει μακροπρόθεσμο πλάνο αξιοποίησης του Δήμου, να θέσουμε ορίζοντες ανάπτυξης ο καθένας από τη σκοπιά του αλλά να αναλάβουμε επιτέλους τα καθημερινά και ιδίως τη βελτίωση της οδοποιίας του Δήμου και την δημιουργία πάρκινγκ και θέσεων στάθμευσης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κόκκινος και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο Κολλέγιο Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης με ολική υποτροφία στο τμήμα Χημείας και Τεχνολογίας τροφίμων.

Ανήκω στην δεύτερη γενιά του οινοποιείου Κόκκινος όπου και δραστηριοποιούμαι ενεργά έχοντας αναλάβει την παραγωγή και προώθηση του οινοποιείου και των προϊόντων του σε παγκόσμια κλίμακα.

Όταν δέχτηκα την πρότασή να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό Άλμα του Γρηγόρη Μαρκοβίτη εκτελούσα την θητεία μου στην Β’ Μοίρα Καταδρομών. Η πρόταση αυτή μου δημιούργησε διάφορες σκέψεις, προβληματίστηκα για το εάν είναι η ώρα να συμμετέχω ενεργά στην κοινωνία ως δημοτικός σύμβουλος. Μετά από εννιά μήνες σκέψεων έχω καταλήξει στο ότι δέχομαι αυτή την πρόταση.

Η πρώτη μου σκέψη επικεντρώθηκε στο ότι έχω ευθύνη. Η οικογένειά μου έχει δημιουργήσει τις βάσεις για μένα στο να μείνω στη Νάουσα κάνοντας αυτό που αγαπώ. Τώρα είναι η σειρά μου να συμβάλλω με τον τρόπο μου στην βελτίωση της καθημερινότητας του Δήμου μας και έχοντας ως γνώμονα την προσωπικότητα του κυρίου Γρηγόρη εμπνεύστηκα από τις στοχευμένες του προτάσεις και το μεράκι του.

Επίσης είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι προσπαθεί από την πρώτη μέρα να δημιουργήσει μία ομάδα ανεξάρτητων ανθρώπων που δεν αποτελούν απλά μια πολιτική παράταξη αλλά μια ομάδα με κοινά όνειρα και στοχεύσεις. Έτσι, πιστεύω πως και με την δική μου συμμετοχή θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε τον Δήμο που μας αξίζει.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΙΛΗΣ

Ονομάζομαι Πασχάλης Μίλης του Νικολάου. Γεννήθηκα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας το 1981, μεγάλωσα στην Κυλλήνη Ηλείας και στα Μονόσπιτα Ημαθίας.

Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Νεραντζη και έχω έναν υιό 09 μηνών.

Μετά την αποφοίτηση μου από το Λύκειο Νάουσας και το πέρασμα μου από την Γερμανία για ένα χρόνο ως ιδιωτικός υπάλληλος, κατατάχθηκα το 2003 στο Στρατό Ξηράς και ειδικότερα στα Τεθωρακισμένα, όπου και υπηρετω έως σήμερα. Έχω υπηρετήσει σε ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας, στην ασφάλεια Ολυμπιακών αγώνων αλλά και σε ειρηνευτική αποστολή του NATO στο εξωτερικό.

Η αγάπη για τον τόπο μου, όπου πέρασα τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής μου, αλλά και που μεγαλώνω το παιδί μου, ενίσχυσε το αίσθημα συνεισφοράς μου για τα κοινά. Πιστεύοντας στον τόπο μου και στις δυνατότητές του, στηρίζω την προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Μαρκοβιτη Γρηγόρη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και το νοικοκύρεμα του Δήμου.

Πιστεύω ακράδαντα στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ. Το ρητό που ενστερνίζομαι και ακολουθώ είναι: “Προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά αρεστός”. Με θέληση, εργατικότητα και εντιμότητα μπορούμε να φτάσουμε τον τόπο μας στην κορυφή αφήνοντας πίσω παλιές πρακτικές, ώστε να έχουμε ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας της περιοχής μας και να αφήσουμε μία γερή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας. Υπόσχομαι στους συνδημότες μου να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις ΤΙΜΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, διότι αξίζει στον τόπο μας μια καλύτερη τύχη, ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

https://pascal-milis.webflow.io/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Λάτρης της τεχνολογίας με καταγωγή από τη Νάουσα, αποτόλμησα στο εξωτερικό από νωρίς για να ακολουθήσω τις σπουδές και το επάγγελμά μου. Ωστόσο, το πάθος μου για την τεχνολογία και τον περίπλοκο κόσμο της με οδήγησε να ασπασθώ μια καριέρα ως προγραμματιστής εφαρμογών και μηχανικός λογισμικού.

Έχοντας εξερευνήσει διάφορες πόλεις και χώρες, επιστρέφω τώρα στη γενέτειρά μου, είμαι αποφασισμένος και πρόθυμος να συνεισφέρω στην ανάπτυξή της μέσω των γνώσεων ώστε να κάνουμε τη διαφορά αξιοποιώντας την τεχνολογία και δημιουργώντας καινοτόμες εφαρμογές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης