άλμα για το Δήμο Νάουσας

«Τρεις Γιώργηδες υποψήφιοι …και με τη Βούλα!»

Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα μας τέσσερις ακόμη νέους υποψήφιους. Οργανωμένη εστίαση, ψηφιακός μετασχηματισμός, τεχνολογία, πρωτογενής τομέας. Λίγα από όσα βάζουμε προτεραιότητα για μια καλύτερη καθημερινότητα.

*

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΔΟΥΜΟΥ

Ονομάζομαι Βούλα και έχω καταγωγή από Κοπανό και Νάουσα. Παρότι μεγάλωσα στον τόπο μας, πέρασα στη συνέχεια 22 χρόνια στο εξωτερικό έχοντας ζήσει σε 5 χώρες – κυρίως στην Αγγλία και τη Μάλτα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τεχνολογία πραγματοποίησα τις σπουδές μου στην Αγγλία και στη συνέχεια δούλεψα σε εταιρίες διαφόρων μεγεθών με επίκεντρο διάφορα προϊόντα τεχνολογίας.

Σήμερα βρίσκομαι και πάλι μόνιμα στον τόπο μας. Είμαι μητέρα 2 κοριτσιών και βρήκα σημαντικά ερεθίσματα στο να τα αναθρέψω εδώ. Αποφάσισα να επιστρέψω στην όμορφη Νάουσα συνεχίζοντας να δουλεύω για εταιρία εκτός του Δήμου γιατί ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε ένα περιβάλλον ασφαλές και όμορφο.

Στην ασφάλεια και ομορφιά λείπει βέβαια η λειτουργικότητα. Ζώντας εκτός παρατηρούσα τι κάνει τις πόλεις λειτουργικές. Μιλάμε για εύκολα πράγματα που μπορούν να γίνουν προτεραιότητά μας σαν νέα διοίκηση.

Με μεράκι θα ήθελα να δουλέψω πάνω στην οργάνωση των καθημερινών πραγμάτων, όπως πάρκινγκ, διαβάσεων και σηματοδότησης, δρόμων κλπ, αλλά να βοηθήσω με την τεχνογνωσία μου στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τόπου. Παρέχονται τα καλύτερα εργαλεία τεχνολογικής υποστήριξης για δημότες, όπως η καταγραφή παραπόνων και η παρακολούθηση διεκπαιρέωσής τους, έξυπνες λύσεις βιώσιμων πόλεων για βελτίωση της καθημερινότητας κλπ. Έφτασε η ώρα να είμαστε πραγματικά εξωστρεφείς και να τα αξιοποιήσουμε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Λέγομαι Λιάπης Γιώργος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μονόσπιτα, είμαι παντρεμένος και πατέρας και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Στην απόφαση για συστράτευση με τον Γρήγορη Μαρκοβίτη και τον συνδυασμό Άλμα με οδήγησε η χρόνια και συσσωρευμένη αγανάκτηση που νιώθω για την κατάσταση που βιώνω εγώ και οποιοσδήποτε ζει στα Μονόσπιτα.

Είναι πολλά τα χρόνια κοροϊδίας και εγκατάλειψης για να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη, την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα ο τόπος, την ευκαιρία να μπει μια σειρά στην καθημερινότητα, την ευκαιρία να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας.

Οι προηγούμενες διοικήσεις έβαζαν πάντα μπροστά τα προσωπικά συμφέροντα και γύρισαν τον τόπο δεκαετίες πίσω, πριν 15 χρόνια στα Μονόσπιτα δεν συζητούσαμε για το αν το μεσημέρι θα έχουμε νερό, πλέον επιστρέφουμε σπίτι από τις δουλειές μας και νιώθουμε ανακούφιση όταν έχουμε νερό στις βρύσες.

Στον Γρήγορη Μαρκοβίτη είδα αυτό που δεν είδα σε κανέναν υποψήφιο τα τελευταία 20 χρόνια: ανιδιοτέλεια, διάθεση για προσφορά, φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με το παλιό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα το 1981 στη Νάουσα. Τελειώνοντας το λύκειο έφυγα για σπουδές Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Καμερίνο. Επιστρέφοντας με κέρδισε τελικά ο χώρος της εστίασης που τον γνώρισα από μικρός, είτε δουλεύοντας είτε συμμετέχοντας σε καταστήματα και από το 2013 ως το 2022 δημιούργησα τη δική μου ατομική επιχείρηση, το καφέ Αλλού.

Έχοντας καθημερινή επαφή με τον κόσμο, ακούγοντας τα προβλήματά του αλλά και βλέποντας τα θέματα που αντιμετωπίζουμε οι επαγγελματίες του κλάδου μας τόσα χρόνια ήταν τελικά και το έναυσμα για να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας.

Το να πασχίζουμε για τα αυτονόητα, το να μην υπάρχει δίκαιη μεταχείριση όλων των επαγγελματιών ενός κλάδου, το να βλέπουμε την πόλη μας να μαραζώνει χρόνο με το χρόνο, το να φεύγουν οι νέοι άνθρωποι για σεζόν ή για πάντα, το να μην εκμεταλλευόμαστε την πλούσια αρχαιολογική και λαογραφικη ιστορία του τόπου, το να μην κυνηγάμε επενδύσεις που θα φέρουν τουρισμό και μόνιμες θέσεις εργασίας δεν είναι η πόλη που θέλουμε ούτε για εμάς ούτε για τα παιδιά μας.

Ώρα λοιπόν να κάνουμε το “Άλμα” και να ξαναδώσουμε στην Νάουσα την αίγλη και τη ζωντάνια που της αξίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΚΙΟΣ

Ονομάζομαι Μώκιος Γιώργος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα. Έχω σπουδάσει μηχανολόγος οχημάτων και λογιστική στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί σε ιδιωτικά ΚΤΕΟ και σε διάφορα λογιστήρια.Σήμερα είμαι Τεχνικός Διευθυντής σε ΙΚΤΕΟ.

Αποφάσισα να συνδράμω στο όραμα του κ. Μαρκοβίτη για την πόλη μας και να υποστηρίξω αυτή την προσπάθεια που σκοπό έχει την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για όλους.

Σκοπός μου είναι η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και οι κατάλληλες προοπτικές ώστε οι νέοι να επιστρέψουν και να προσφέρουν στην πόλη μας. Ουσιαστικά μπορούμε να θέσουμε στο επίκεντρο δύο πυλώνες: το παρόν μας και το μέλλον μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης