άλμα για το Δήμο Νάουσας

Τοπικές κοινότητες: τα όργανα διαλόγου και παραγωγής ιδεών που χρειαζόμαστε

Σήμερα η ανακοίνωσή μας έχει 4 υποψήφιους για τις τοπικές κοινότητες Λευκαδίων, Νάουσας και Ροδοχωρίου. Στο άλμα ακούμε. Και μαζί με αυτούς μπορούμε να ομορφύνουμε τις γειτονιές μας.

*

ΕΥΘΥΜΙΑ ΛΕΜΑΝΤΙΝΟΥ (ΡΑΚΙΤΖΗ)

Ονομάζομαι Έφη Ρακιτζή. Είμαι γεννημένη το 1959 στην Θεσσαλονίκη και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Αγαπώ τη μουσική και στον ελεύθερο μου χρόνο μαθαίνω ακορντεόν. Λόγω του προβλήματος της όρασής μου κάποια ζητήματα καθημερινότητας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Για παράδειγμα έχω παρέα ένα σκυλάκι. Η κατάσταση στον Δήμο μας σχετικά με τα αδέσποτα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Είναι εν γένει δύσκολο να κυκλοφορήσουμε στην πόλη με ένα ζώο συντροφιάς φοβούμενοι μια πιθανή επίθεση – πόσο μάλλον αν αντιμετωπίζεις προβλήματα όρασης ή κίνησης.

Η καθημερινότητα στην πόλη για ένα άτομα με αναπηρία σαν εμένα είναι δύσκολη. Η έλλειψη αυτονόητων σε άλλες πόλεις πραγμάτων όπως οι ράμπες και οι πεζοδρομήσεις είναι ένα μαρτύριο τόσο για άτομα με αναπηρία όσο και για ηλικιωμένους ή για γονείς με καρότσια.

Με την συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία του Γρήγορη Μαρκοβίτη και το Άλμα θέλω και εγώ από τη θέση μου να βοηθήσω στην ενθάρρυνση της ύπαρξης του θεσμού του προσωπικού βοηθού και σε άτομα άνω των 65 ανεξαρτήτως αναπηρίας. Δεν νοείται μια σύγχρονη κοινωνία να αγνοεί αυτά τα προβλήματα. Ονειρεύομαι με τη συμμετοχή μου και τη συνεισφορά μου να γίνει η Νάουσα μια προσβάσιμη πόλη για όλους.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕΡΣΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Αντωνία Περσίδου. Γεννήθηκα το 1997 στη Θεσσαλονίκη, οι γονείς μου είναι ο Λάζαρος Περσίδης και η Στέλλα Φουνταλή. Είμαι φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Επίσης έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου ως βοηθός φυσικοθεραπείας με ειδίκευση spa therapist και ως βοηθός φαρμακείου.

Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το χωριό να αποκτήσει επιτέλους τα αυτονόητα. Η εγκατάλειψη των Λευκαδίων είναι εμφανής σε όλα: κοιμητήρια, δρόμοι, αστικές συγκοινωνίες, δίκτυο αποχέτευσης. Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2023 να μην υπάρχει δίκτυο αποχέτευσης!

Συντάσσομαι με το Άλμα για τον Δήμο Νάουσας με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη γιατί θέλω να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους συγχωριανούς μου και ιδιαίτερα για την τρίτη Ηλικία,τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και είναι οι ρίζες μας.

Ήρθε η ώρα τα Λευκάδια να κάνουν το Άλμα!

ΑΘΗΝΑ ΣΠΟΡΕΛΑ

Ονομάζομαι Αθηνά Σπορέλα – Βύζα. Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι χορωδός στη χορωδία της Παντάνασσας και του ΚΑΠΗ. Επίσης είμαι εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού.

Στο ερώτημα γιατί με το Άλμα και με το Γρηγόρη απαντώ το εξής: φυσικά και θα είμαι δίπλα σε μια προσπάθεια με πρωταρχικό σκοπό την αλλαγή στον τόπο μας! Ήμασταν από τους τυχερούς που ζήσαμε ένδοξες στιγμές στη Νάουσα. Μπορεί να βρήκαν τον τόπο μας ατυχίες αλλά οι διοικήσεις ήταν αυτές που έπρεπε να μας προστατεύσουν και να δουν μπροστά. Πιστεύω ότι με το Άλμα θα υλοποιήσουμε τον απαραίτητο μακρόπνοο σχεδιασμό που αξίζει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Τελιορίδης Βασίλειος. Κατάγομαι από την Βέροια, είμαι 49 ετών, παντρεμένος με τρία παιδιά. Είμαι απόστρατος στρατιωτικός και τα τελευταία χρόνια μένω στο Ροδοχώρι.

Θέτω υποψηφιότητα με τον Μαρκοβίτη Γρηγόρη ξεκάθαρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων του χωριού μας και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης