άλμα για το Δήμο Νάουσας

Τετράδα γένους θηλυκού

Η σημερινή μας ανακοίνωση έχει 4 υποψήφιες για τις κοινότητές μας, του Αγγελοχωρίου, της Μαρίνας και του Κοπανού. 4 διαφορετικές προτάσεις για τα προβλήματα που έχει κάθε κοινότητα αλλά και τις σκέψεις σχεδιασμού μας.

ΕΛΕΝΗ ΖΑΛΟΥΜΗ

Αγαπητοί συνδημότες μου. Η απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Άλμα για το Δήμο Νάουσας” με την ομάδα του Υποψήφιου Δήμαρχου Γρηγόρη Μαρκοβίτη αποτελεί για μένα μια μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα στοίχημα για να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου και τα χαρακτηριστικά που με διέπουν ως άνθρωπο: Πάθος, Εντιμότητα, Επιμονή, Αγάπη για το καλό της Νάουσας και της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά γίνεται πρώτη φορά επίσημα παρόλο που μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου η ανιδιοτελής προσφορά υπήρξε μέρος τόσο της παιδικής όσο και της ενήλικης ζωής μου, καθώς παρακολουθούσα και ταυτόχρονα θαύμαζα τον πατέρα μου Ιωάννη Ζαλούμη να αγωνίζεται καθημερινά για τα τοπικά ζητήματα του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης. Αυτός υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους λόγους που με οδήγησε να καλλιεργήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μου η οποία με ωθεί πλέον να συνδράμω και ενεργά γι’αυτόν.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σάς σ’έναν έντιμο αγώνα έχοντας κύριο μέλημά μου την άνθιση του τόπου μας.. Για τα παιδιά μας.. τα εγγόνια μας.. το μέλλον όλων μας!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Αφροδίτη Παντζαρτζίδου και μένω με την οικογένειά μου στο Αγγελοχώρι Νάουσας. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχω σε μια ομάδα που αποφάσισε να τρέξει για το Δήμο μας με κίνητρο το μεράκι και την ανάγκη για αλλαγή.

Τα ζητήματα στις κοινότητές μας είναι συγκεκριμένα και αν υπάρχει μια καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή μπορούν να λυθούν άμεσα και όχι κάποια επιφανειακά πριν τις εκλογές. Μένουμε σε ένα μικρό μέρος. Θέλουμε τουλάχιστον να είναι όμορφο και λειτουργικό.

Το Αγγελοχώρι είναι μια κοινότητα με έντονο το επιχειρηματικό στοιχείο στην περιοχή και θεωρώ ότι ως αυριανή διοίκηση αξίζει να έλθουμε κοντά στους ανθρώπους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και να μπορέσουμε από κοινού να δώσουμε κίνητρα και σε καινούργιους.

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Είμαι η Εμμανουέλα Στυλιανού. Κατάγομαι από τη Μαρίνα Νάουσας και έχω μια κόρη. Έμεινα κάποια χρόνια στη Γερμανία, αλλά πλέον είμαι πίσω στη Μαρίνα. Μένω εδώ, δουλεύω εδώ σε συσκευαστήριο και θέλω να μπορώ να ζω ποιοτικά γιατί αντικειμενικά το γύρω περιβάλλον είναι πανέμορφο. Πρέπει όμως να το προσέχουμε.

Πώς όμως; Είναι απαραιτητη η καθαριοτητα στα χωριά μας. Με τόσα απρόσμενα καιρικά φαινόμενα δεν γίνεται τα αυλάκια στο δημοτικό σχολείο να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Υπάρχουν σκουπίδια, χόρτα και φυσικά κουνούπια. Επίσης πιστεύω ότι η πλατεία μας έχει περιθώριο να ομορφύνει και να μπει σε τάξη. Τέλος πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε μια λύση στο θέμα της συγκοινωνίας που είναι ανύπαρκτη. 3 αστικά με το ζόρι. Είμαστε εδώ με το άλμα για να ασχοληθούμε με τον τόπο μας ουσιαστικά!

ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΒΑΝΗ

Είμαι η Ελένη Τζιβάνη κάτοικος Κοπανού. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Ζαρκάδα και έχουμε έναν γιο τον Ραφαήλ, με ειδικές δεξιότητες. Σπούδασα φυσιοθεραπεία και ασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα με το επάγγελμα μου.

Αποφάσισα να ακολουθήσω τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη γιατί μοιραζόμαστε την ίδια κατανόηση ως προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Θέλω να έχουμε τακτική πρόσβαση με την οδική συγκοινωνία στα χωριά μας και στην ευρύτερη περιοχή μας ανά πάσα στιγμή και να συμπορευτούμε για την άνοδο και την εξέλιξη της περιοχής μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης