άλμα για το Δήμο Νάουσας

Τέσσερις ιστορίες με τη νέα ανακοίνωση υποψηφίων μας

Επανερχόμαστε με τη νέα μας ανακοίνωση. Τέσσερις ιστορίες ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο μας και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς όπως πράττουν έως τώρα.

1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Βαγγέλης Ζέφυρος του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας το γένος Παπαϊωάννου με καταγωγή από Χαρίεσσα. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Δήμητρα.

Από πολύ μικρός αναγκάστηκα να μεταναστεύσω με τους γονείς μου στην Γερμανία. Αποφοίτησα από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο του Augsburg και το Γερμανικό St. Stephan Gymnasium. Απέκτησα πτυχίο κλωστοϋφαντουργού στον τομέα σχεδιασμού υφασμάτων από την σχολή τεχνικών εφαρμογών του Münchberg.

Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), εντάχθηκα αρχικά στην ελληνική ομάδα Φάρος Augsburg, στην συνέχεια στην γερμανική TSG Augsburg και στην 1860 Μονάχου.

Στην Ελλάδα πέρα από ιδρυτικό μέλος του ΑΣ Αχιλλέα Νάουσας και ποδοσφαιριστής του, τα τελευταία 8 χρόνια μέχρι και πρόσφατα ασχολήθηκα με τα διοικητικά τις ομάδος από τις θέσεις του Γραμματέα και του Προέδρου.

Εργάστηκα στην εταιρία ΒΕΤΛΑΝΣ Νάουσα αλλά βλέποντας την δυσχερή κατάσταση που είχε περιέλθει η εταιρία στα τέλη του 1986, έκανα ένα μεγάλο ΑΛΜΑ, καθώς μετά από αίτηση μου διορίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας με την ειδικότητα του Νοσοκόμου. Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα στο Νοσοκομείο ως νοσοκόμος αλλά και ως πρόεδρος και εκπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ του συλλόγου εργαζομένων άλλαξε όχι μόνο ο τρόπος της ζωής μου αλλά πρωτίστως ο τρόπος τις προσφοράς μου απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Σήμερα ως συνταξιούχος έχω την ανάγκη να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου που υπέρ αγαπώ. Ως ένα ανήσυχο πνεύμα και βλέποντας τον κατήφορο σε πολλούς τομείς του Δήμου μας θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα τεράστιο ΑΛΜΑ για τον Δήμο μας, υποσχόμενος ότι ανιδιοτελώς θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για αυτόν τον όμορφο ευλογημένο τόπο.

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΕΡΙΤΣΚΑΣ

Ονομάζομαι Κανδερίτσκας Γεώργιος. Γεννήθηκα το 1978 στην Ηρωική Πόλη της Νάουσας,στην οποία διαμένω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Νικολαΐδου Ευφροσύνη και έχω δύο γιους, 23 και 15, και μια κόρη 20 ετών.

Εργάζομαι από το 1998 σε διάφορες ειδικότητες του δημοσίου με πολλαπλές συμβάσεις. Αυτό το γεγονός μου έδωσε το πλεονέκτημα της μακροχρόνιας εμπειρίας με τα θέματα του Δήμου. Αφενός κατάφερα με την προκήρυξη 3Κ/2019 να καλύψω οργανική θέση στον Δήμο Θεσσαλονίκης τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου στον τομέα καθαριότητας.

Αφετέρου η αγάπη μου για τον τόπο μου και τα όμορφα χωριά που τον περιτριγυρίζουν με έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη να επιλέξω να παρέχω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Επί του παρόντος με πράξεις και όχι λόγια θα προσπαθήσω με καινοτόμες ιδέες και περίσσιο ζήλο να δημιουργήσω έναν τόπο καθαρό και πόλο έλξης για όλον τον κόσμο που τον επισκέπτεται και όχι μόνο. Πρέπει να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας που τόσο αγαπάμε.

Επομένως το <<ΑΛΜΑ>> με πρωτοπόρο τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη θα καταφέρει να συντελέσει σε μια εύρυθμη ανάπτυξη του τόπου μας.

Διότι εμείς “Ακούμε – Λειτουργούμε – Μετέχουμε – Αλλάζουμε”.

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΒΟΛΑΡΗΣ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης με σπουδές στο ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τμήματος Φρανκφούρτης της Γερμανίας. Μιλώ γερμανικά και αγγλικά.

Είμαι παντρεμένος με την Ζάλιου Ελένη, συνταξιούχο εφοριακό, και είμαι πατέρας του Στυλιανού Περβολάρη με σπουδές στο ΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας και Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και του Βασίλη Περβολάρη, Τεχνολόγου Ακτινολόγου. Εργάστηκα στα Κλωστήρια Ναούσης ως μηχανικός και στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Συμμετέχω ενεργά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Για 7 συνεχόμενα χρόνια είμαι εθελοντής στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Υφάδι» βοηθώντας στις ανάγκες λειτουργίας του και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου στον εθελοντισμό.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση 1ου βαθμού, την Εκκλησία και τους φορείς του αναπηρικού κινήματος να δημιουργηθεί στη Νάουσα μία Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) που θα καλύπτει τις ανάγκες της γύρω περιοχής.

Πρόκειται για έναν Ευρωπαϊκό θεσμό που λειτουργεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κι έτσι θα δοθεί ουσιαστική απάντηση στην κραυγή αγωνίας των γονέων που αναρωτιούνται «τι θα γίνουν τα παιδιά μας όταν φύγουμε από τη ζωή».

Σας ευχαριστώ.

4. ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΕΧΕΛΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Σάββας Τσεχελίδης, γεννημένος στο Γιαννακοχώρι όπου και κατοικώ έως και σήμερα. Είμαι πατέρας τριών παιδιών και ασχολούμαι με τον αγροτικό τομέα.

Πιστεύω ότι οι κοινότητες μπορούν να λειτουργήσουν σαν δορυφόροι της πόλης της Νάουσας και να προσελκύσουν κόσμο από πολλές περιοχές. Το Γιαννακοχώρι συνδυάζει φυσική ομορφιά και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (Φαράγγι, οινοποιεία κλπ) που μπορούν να το κάνουν μοναδικό πέρασμα επισκεπτών. Αρκεί να βάλουμε μια τάξη και να λύσουμε καθημερινά ζητήματα. Για αυτό αποφάσισα κι εγώ να είμαι με το Άλμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης