άλμα για το Δήμο Νάουσας

Συνεχίζουμε τις συναντήσεις καταγραφής σε Χαρίεσσα, Μαρίνα, Γιαννακοχώρι, Στενήμαχο, Μονόσπιτα και Ροδοχώρι

Πραγματοποιήθηκε ευρύς κύκλος επαφών μελών της πρωτοβουλίας μας ΑΛΜΑ με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Χαρίεσσας, Μαρίνας, Γιαννακοχωρίου, Στενημάχου, Μονοσπίτων και Ροδοχωρίου, κατά την οποία έγινε πλήρης καταγραφή των προβλημάτων των κοινοτήτων που χρονίζουν και δεν επιλύονται επί χρόνια.

Διατυπώθηκαν από τους κατοίκους έντονα παράπονα για την αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου και έγινε εμφανής η αγανάκτησή τους. 

Παράλληλα, όμως, ακούστηκαν αιτήματα και προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν το θολό τοπίο που σήμερα επικρατεί. Τα αιτήματα των ανθρώπων αυτών είναι απολύτως λογικά, αυτονόητα και άπτονται της καθημερινότητάς τους, όπως πχ η απρόσκοπτη πρόσβαση στα αγροκτήματά τους, η διαχείριση των υδάτων (πόσιμων και αρδεύσιμων), η καθαριότητα κ.α. Προβλήματα που μπορούσαν και θα έπρεπε να είχαν ήδη επιλυθεί γιατί επηρεάζουν την καθημερινή ζωή τόσων συνδημοτών μας.

Μετά την καταγραφή τους θα ακολουθήσει η επεξεργασία τους, σε συνδυασμό με τις προτάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας, ανάπτυξης της κάθε κοινότητας με έμφαση στα ειδικότερα τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και η ανάρτησή τους σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική πρόταση. 

Εννοείται ότι σ’ αυτήν την διαδικασία, όπως έχουμε ξαναπεί, μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, κάτοικος κοινότητας ή μη, καταθέτοντας τις προτάσεις του και τις απόψεις του.

Η παρουσία μας σε όλο το Δήμο είναι συνεχής ήδη πολύ πριν την ανακοίνωση υποψηφιότητας και αυτό το διάστημα είμαστε στη φάση της τακτικής και επαναλαμβανόμενης συζήτησης με συνδημότες μας και της καταγραφής των αιτημάτων. Πέρα από τη διαβούλευση θα ακολουθήσουν και άλλες ανοιχτές μαζώξεις στις γειτονιές του Δήμου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης