άλμα για το Δήμο Νάουσας

Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις υποψηφίων του άλματος

Βροχερή η Τετάρτη σήμερα αλλά φωτίζουν την ομάδα μας οι ιδέες και προτάσεις των υποψηφίων μας. Συνεχίζουμε δυνατά και ομαδικά με τις παρουσιάσεις των υποψηφίων του Άλματος.

Γιώργος Καραντώνης:

«Είμαι ο Γιώργος Καραντώνης, ιδιωτικός υπάλληλος και ζω με την οικογένειά μου στη Μαρίνα. Μένω εδώ όλα μου τα χρόνια και ξέρω τι χρειαζόμαστε και τι δεν γίνεται από τις προηγούμενες διοικήσεις. Βλέπω κάθε μέρα τον τόπο μας παρατημένο.

Με το Γρηγόρη και το Άλμα ξέρω ότι μπορούμε να βάλουμε τάξη στα καθημερινά προβλήματα κάθε κοινότητας και ξέρω πως μπορούμε να αναδείξουμε σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Κονάκι στη Μαρίνα».

Δημήτρης Κουτσουπιάς:

«Εάν μέχρι τον προσεχή Οκτώβρη δεν συμβεί η Δευτέρα Παρουσία, ο επόμενος Δήμαρχος Νάουσας θα είναι ο Γρηγόρης Μαρκοβίτης. Γι’ αυτό στρατεύομαι μαζί του και είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό “Άλμα για τον Δήμο Νάουσας”. Ονομάζομαι Κουτσουπιάς Δημήτρης, είμαι 37 ετών, δικηγόρος, πατέρας τεσσάρων μικρών παιδιών και είμαι έτοιμος να συμβάλλω στο νοικοκύρεμα της πόλης».

Άρης Τόσιος

«Για όσους δεν με γνωρίζουν, είμαι ο Αριστείδης Τόσιος του Κωνσταντίνου.

Γεννήθηκα στην Ηρωική Πόλη της Νάουσας και η ιδιαίτερη αγάπη μου για αυτό τον τόπο με οδήγησε να μείνω, να μεγαλώσω την οικογένεια μου εδώ και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά εδώ, διανύοντας μια συνεχόμενη περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Ουσιαστικά, μοιράζομαι τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς με τους συμπολίτες της γενιάς μου που αποφάσισαν όπως κι εγώ να μείνουν και να ριζώσουν στο Δήμο μας, βλέποντας απογοητευμένοι τον τόπο μας συνεχώς να μαραζώνει και να έχουν πλέον όλο και χαμηλότερες προσδοκίες από τη Δημοτική Αρχή.

Εργάζομαι ως Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος και παράλληλα ως αγρότης ελεύθερος επαγγελματίας. Από το έτος 2007, υπηρετώ παράλληλα την πολιτιστική παράδοση της πόλης μου ως μέλος της Διοίκησης του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες και από το 2013 έως σήμερα ως Πρόεδρος της.

Αποφάσισα λοιπόν για δεύτερη φορά – όντας εκλεγμένος ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 –, να αγωνισθώ για την πόλη μου τασσόμενος στο πλευρό του Μαρκοβίτη Γρηγόρη ως υποψηφίου Δημάρχου, και της παράταξης ΑΛΜΑ για το Δήμο Νάουσας με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους άξιους συνεργάτες που πλαισιώνουν την προσπάθεια αυτή.

Γνωρίζω το Γρηγόρη, τον ακέραιο χαρακτήρα του, τις αρχές του, τη σταδιοδρομία του ως πολίτη, ως επαγγελματία και ως άνθρωπο. Θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία είναι ο κατάλληλος ηγέτης, ο οποίος με τις ικανότητες του μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από το συνεχή κατήφορο και να σηκώσει το Δήμο Νάουσας ψηλά, με σκληρό αγώνα και δουλειά, δίνοντας του την παλιά του αίγλη και ευημερία. Εμπνέοντας και τον πιο απογοητευμένο και δύσπιστο Ναουσαίο σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Σαν δασολόγος, οραματίζομαι το Δημοτικό Δάσος και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Βερμίου όρους, να αποτελέσουν πολλαπλό πνεύμονα ανάπτυξης και ευημερίας του Δήμου. Σαν Ναουσαίος πολίτης και μέλος ενός Ομίλου που φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια για τη συνέχεια και τη διάδοση της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Νάουσας όπως το μοναδικό έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες, θα επιθυμούσα παράλληλα να δω το πλούσιο και πολυσχιδές πολιτιστικό υπόβαθρο και επίπεδο Τεχνών του τόπου μου να ξαναζωντανεύει ως πηγή εξωστρέφειας και πόλος τουριστικής έλξης, δίνοντας περισσότερη ενθάρρυνση και κίνητρα στα αξιόλογα πολιτιστικά σωματεία του Δήμου και αξιοποιώντας ουσιαστικά την πολύτιμη προσφορά του εθελοντισμού».

Ευαγγελία Φραγκοτσινού Τσίλη:

«Ονομάζομαι Ευαγγελία Φραγκοτσινού Τσίλη, είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τσίλη. Μαζί μεγαλώνουμε δύο αγόρια 20 και 15 ετών. Έχω πτυχίο τεχνικού διακόσμησης και διατηρώ κατάστημα κουρτινών στη Νάουσα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, όπως οι γονείς και τα παιδιά μου, δηλαδή τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή του κάθε ανθρώπου και αρνούμαι να δεχτώ ότι θα γίνουν μέρος ενός δυσοίωνου μέλλοντος, σαν αποτέλεσμα της φθίνουσας πορείας της τα τελευταία χρόνια. Η πόλη μας είναι το σπίτι μας και ποτέ αυτό δεν θα μπορέσει να χαθεί αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Το να αναστηθεί και να γίνει πάλι βιώσιμη η πόλη μας δεν είναι επιλογή, αλλά υποχρέωση που έχουμε όλοι όσοι μεγαλώσαμε εδώ και έχουμε ταυτιστεί με τα καλά, τις ομορφιές αλλά και τα άσχημά της.

Σαν μία μικρή πόλη που είναι αποκλεισμένη από την υπόλοιπη χώρα, θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε ένα είδος συνεργασίας με τα καταστήματα εστίασης, αλλά και όσους παράγουν προϊόντα που εξάγουμε, όπως οι οινοπαραγωγοί, ώστε να παρέχουμε θέλγητρα που θα προσελκύουν τόσο ξένους, όσο και τους συντοπίτες μας στην αγορά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης