άλμα για το Δήμο Νάουσας

«Σε θέλω στην ομάδα όπως είσαι. Δεν θα αλλάξεις για τις εκλογές»

Τελικά τι σημαίνει ”προεκλογική εκστρατεία”; Να κάνεις πράγματα που δεν έκανες απλά και μόνο για το σταυρό, για να σε δουν; Π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ά; Και μετεκλογικά τι;

Για εμάς στο Άλμα αυτό δεν ισχύει. Η προσέγγιση του Γρηγόρη προς κάθε υποψήφιο έκλεινε με τη φράση «εγώ σε θέλω στην ομάδα όπως είσαι. Δεν θα αλλάξεις για τις εκλογές. Θα κινείσαι όπως κινείσαι στην καθημερινότητά σου».

Για αυτό και τώρα, καθώς πηγαίνουμε στις εκθέσεις των εικαστικών εργαστηρίων, στους αθλητικούς αγώνες, στη λαϊκή αγορά, στα εστιατόρια και τα bars, έχει αλλάξει μόνο ένα πράγμα στη ζωή μας: κάνουμε το ίδιο που κάναμε πάντοτε απλά με νέα, όμορφη και μεγάλη παρέα!

Μετράμε αντίστροφα για την 8η Οκτωβρίου και θα κινούμαστε έως τότε όπως πάντα. Με ειλικρίνεια και χαμόγελο!

*

Στις φωτογραφίες υπάρχει υλικό από το φιλικό αγώνα των παλαιμάχων παικτών της Νάουσας με τους παλαίμαχους της Εθνικής Ελλάδας. Στο Άλμα έχουμε υποψηφίους την Θωμαή Λεφούση, σύζυγο του γκολτζή Γρηγόρη Τρούπκου, τον Διονύση Μπεσλίκα, παλαίμαχο, τον Σταύρο Γιατζιτζόπουλο, γιο του παλαίμαχου Χρήστου Γιατζιτζόπουλου, τον Κώστα Μπλιάτκα αθλητικογράφο και γενικά υποψήφιους που μπορούν και τολμούν να κάνουν το άλμα. Άλλωστε ο αθλητισμός είναι το 2o brand name με το οποίο σχεδιάζουμε να ταυτιστεί ο Δήμος μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης