άλμα για το Δήμο Νάουσας

Σε προτεραιότητα και με πλάνο ο αθλητικός σχεδιασμός του Δήμου μας από το Άλμα

Σήμερα, Κυριακή 2/4, παρουσιάσαμε στις διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας την πρότασή μας για τον αθλητικό σχεδιασμό στο Δήμο Νάουσα μέσα στο σπίτι του αθλητισμού, το κλειστό ΔΑΚ Νάουσας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας Άλμα για το Δήμο Νάουσας, Γρηγόρης Μαρκοβίτης, και ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση της πρότασής μας από το Βαγγέλη Μίλη με την τοποθέτηση για τα ειδικότερα ζητήματα του κολυμβητηρίου από το Γιώργο Σιπητάνο.

Επισυνάπτουμε το PowerPoint του σχεδιασμού που εισηγούμαστε ως Άλμα. (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο) Στην τελική πρόταση θα συμπεριληφθούν τόσο οι επισημάνσεις των συλλόγων όσο και τα σχόλια που θα γίνουν από το κοινό στην πρόταση που θα βγει αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας στο πλαίσιο της Διαβούλευσης.

Η βασικότερη προτεραιότητα για την ουσιαστική υλοποίηση της πρότασης είναι η δημιουργία ενός Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου που θα έχει καταλυτικό ρόλο στην άμεση επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν αλλά και στη διαπραγμάτευση με τρίτους.

Το βασικό μήνυμα της σημερινής ανοιχτής συζήτησης είναι πως ο τόπος μας χρειάζεται παράλληλα με το κρασί να ενισχύσει ένα ακόμη brand name. Η παρουσία ενεργών συλλόγων, η τοποθεσία μας, το βουνό, ο κάμπος ενισχύουν αυτή την ευκαιρία να γίνει συνώνυμος ο Δήμος μας με το αθλητικό γίγνεσθαι. Και σε αυτό επιβάλλεται να έχουμε επιτέλους έναν Δήμο «μπροστάρη» που να αιτείται προγραμμάτων για να δημιουργηθούν υποδομές για τους αθλούμενους συνδημότες μας, αλλά και για να γίνουμε ελκυστικοί σε διοργανώσεις που θα φέρνουν κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης