άλμα για το Δήμο Νάουσας

Σχολή Αστυφυλάκων: Ναι ή Όχι;

Δεν πρέπει να τίθεται τέτοιο ερώτημα για την αναγκαιότητα ύπαρξης σχολής στο Δήμο μας. Η απάντηση είναι μία. Σαφέστατα ΝΑΙ.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Μας αρκεί αυτή η Σχολή εν προκειμένω με αυτές τις προδιαγραφές; Αυτό αξίζει στη Νάουσα; Εδώ εμείς λέμε ξεκάθαρα ΟΧΙ.

Όταν η Νάουσα κατάφερε και είχε 2.500 σπουδαστές πριν 50 χρόνια, σίγουρα μια Σχολή των 200 ή 300 σπουδαστών με ανασφάλεια στον ίδιο τον αριθμό και δομή σπουδών δεν μας αρκεί. Ούτε, βέβαια, από την άλλη μας αρκεί η συζήτηση να λήγει ότι διαζευκτικά προτείνεται η χρήση των εγκαταστάσεων για αποθήκευση και συντήρηση των ψηφιδωτών και άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων. Εννοείται ότι και σε μία τέτοια επιλογή εμείς λέμε ναι. 

Η πρώτη δεν ακυρώνει την δεύτερη αλλά δεν αρκούμαστε σε αυτές μόνο. Και αυτή είναι η θέση της πρωτοβουλίας μας.

Ο Δήμος Νάουσας δικαιούται να έχει περισσότερες Σχολές ή εκπαιδευτικές δομές για πολλούς και διάφορους λόγους. Ποιες και γιατί θα το εκθέσουμε σύντομα με συγκεκριμένες τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις. 

Όπως δικαιούται να έχει κι ένα Μουσείο αντάξιο της Ιστορίας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Αυτό μας αξίζει και αυτό θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε.

Εννοείται ότι σε έναν τέτοιο στόχο και δράση θέλουμε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της κυρίας Κοτταρίδη και οποιουδήποτε άλλου ειδικού ή μη που θα μπορέσει να συνεισφέρει.

Ας μην περιορίζουμε, λοιπόν, το διάλογο και τις προσδοκίες στα λίγα και τα μικρά βλέποντάς τα από τη σκοπιά του δίπολου, αλλά ας επιδιώξουμε, να μπουν στο τραπέζι μεγαλύτερα και εξίσου εφικτά που θα συμπαρασύρουν θετικά και τα υπόλοιπα και θα δώσουν κίνητρο για αναδιάρθρωση των συνθηκών αυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης