άλμα για το Δήμο Νάουσας

ΠΡΟΤΑΣΗ Άλματος: ΝΕΑ  ΑΙΘΟΥΣΑ  ΓΙΑ  ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η 1η ερώτηση προ ημερήσιας διάταξης προς την Δημοτική Αρχή υποβλήθηκε από τον επικεφαλής του Άλματος, Γρηγόρη Μαρκοβίτη, στη συνεδρίαση της 15/1/2024 και είχε επί λέξει ως εξής:

«Όπως ανέφερα και στην ορκωμοσία μας, είναι βέβαιο ότι η σημερινή αίθουσα δεν πληροί τις προϋποθέσεις μιας σύγχρονης, προσβάσιμης και άνετης αίθουσας για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., για πολλούς και διάφορους λόγους (πχ 2ος όροφος χωρίς ασανσέρ για ΑΜΕΑ κλπ). 

Πρότεινα την διενέργεια στο εξής των συνεδριάσεων του ΔΣ και άλλων συλλογικών οργάνων στην αίθουσα της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης και μάλιστα πριν γίνει κάποια καταγγελία από κάποιο σύλλογο ΑΜΕΑ ή από πολίτη ΑΜΕΑ. 

Πρόκειται για ένα άνετο χώρο, πολιτισμένο, προσβάσιμο για ΑΜΕΑ, με χώρους στάθμευσης γύρω από το κτίριο της πρώην ΒΕΤΛΑΝΣ. Εννοείται ότι, είτε γίνει δεκτή η πρότασή μας είτε όχι, θα πρέπει να αποκατασταθεί η θέρμανση στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Μεταφέροντας, λοιπόν, εκεί τις συνεδριάσεις του ΔΣ αφενός αφήνουμε πίσω μας το τοξικό κλίμα που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην υπάρχουσα αίθουσα, απελευθερώνοντας ένα ολόκληρο όροφο για να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου και τέλος εντάσσουμε την μεταφορά αυτή σε ένα σχεδιασμό για το νέο Δημαρχείο.

Ερωτάται, λοιπόν, η Δημοτική Αρχή τι προτίθεσθε να πράξετε στην κατεύθυνση αυτή.»

Η ερώτηση αυτή δεν απαντήθηκε από τον Δήμαρχο, ούτε καν σχολιάστηκε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξεταστεί με την δέουσα προσοχή και ενδιαφέρον και θα δοθεί σύντομα μια πειστική απάντηση.

Πηγή φωτογραφίας: https://www.naoussa.gr/news/dimotiki-vivliothiki-naousa-4663

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης