άλμα για το Δήμο Νάουσας

Πρόγραμμα 100 ημερών, Στέγη Συλλόγων κλπ

Επειδή ως Άλμα έχουμε την πεποίθηση ότι πρέπει να ρωτάμε, να προτείνουμε και να ωθούμε την Δημοτική Αρχή σε πράξεις και δράσεις, στο πνεύμα αυτό κινήθηκαν και οι ερωτήσεις μας στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 30/1/2024. Τις παραθέτουμε αυτούσιες:

Α) Πέρασε ήδη ο πρώτος μήνας διοίκησης από την νέα δημοτική αρχή, η οποία έχει ήδη την προηγούμενη θητεία, οπότε δεν τίθεται θέμα περιόδου χάριτος. Δεν υπάρχει πλέον ούτε μια μέρα για χάσιμο. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τα τυπικά θέματα ορισμού εκπροσώπων κλπ, τις κοπές βασιλόπιτας και άλλα τέτοια τετριμμένα που ουδόλως βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, εκτιμώ ότι έχετε υποχρέωση να εκθέσετε σε μας και στους συμπολίτες μας το πρόγραμμά σας των 100 πρώτων ημερών (ήδη πέρασαν οι 30), καθώς και το πρόγραμμα της πενταετίας.
Ποιες είναι οι προτάσεις σας, πως τις ιεραρχείτε, ποια θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, πότε και πως σκοπεύετε να τις υλοποιήσετε και τι μπορεί να περιμένει ο απλός δημότης;

Β) Είναι γνωστό ότι ο πρώην δήμαρχος Αν. Καραμπατζός διώκεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Στην υπόθεση μάρτυρας κατηγορίας είναι ο νυν δήμαρχος. Ερωτήσεις:
Πότε εκδικάζεται η υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων;
Θα δηλώσει ο Δήμος παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας;
Ποιος θα είναι ο δικηγόρος που θα παραστεί για λογαριασμό του Δήμου;
Κατά την εκτίμηση σας έχει υποστεί οικονομική ζημία και βλάβη ο Δήμος ή όχι;

Γ) Ο Αρ. Τόσιος, με αφορμή τις δηλώσεις για παροχή στέγη στο σύλλογο «Νταβέλης», ρώτησε αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χωροταξικός σχεδιασμός που θα αφορά όλους του πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και αν οι παροχές προς αυτούς θα γίνονται κατόπιν αξιολόγησης της προσφοράς και δραστηριότητας του καθενός.


Δ) Ο Αμ. Αμανατίδης εξέθεσε το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο κοιμητήριο Λευκαδίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την ανυπαρξία χώρου και έλαβε την απάντηση από τον Δήμαρχο ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα η επίλυση του ζητήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης