άλμα για το Δήμο Νάουσας

Πλεονέκτημά μας οι όμορφες αντιθέσεις – Παρουσίαση νέων υποψηφίων μας

Η σημερινή μας ανακοίνωση έρχεται μέσα από όμορφες αντιθέσεις να σηματοδοτήσει μια ομοιότητα: μια πρωτοβουλία που θέλει να παράξει έργο αποτελείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών που ανοίγουν διάλογο μεταξύ τους, ανθρώπους της αγοράς που θέλουν να συνεισφέρουν για να μπορούν τα μαγαζιά τους να έχουν κόσμο και στο μέλλον, ανθρώπους των τεχνών, ανθρώπους που αγαπούν το βουνό και τον κάμπο αγνά και βουκολικά.

ΣΑΚΗΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ

«Είμαι μουσικός με μεράκι και όρεξη να δω τον τόπο μου να κάνει το Άλμα!»


ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

«Ονομάζομαι Μαρία Κωνσταντινίδου. Γεννήθηκα στην Τασκένδη. Από την πλευρά του πατέρα μου είμαι Ελληνίδα – Αβραάμ Πολυχρόνης από την Φλώρινα. Εργάστηκα στη Νάουσα στη ΔΕΤ-ΑΒ από το 2005 έως τα τέλη Μαρτίου 2014. Έκτοτε έχω μαγαζί – παντοπωλείο – από το 2015 έως σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τρία παιδιά. 

Είμαι Απόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής Δημοτικής Εκπαίδευσης της Μόσχας αλλά και απόφοιτη της σχολής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας. Αποτελώ μέλος της οργάνωσης των εκπαιδευτικών ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας και είμαι καθηγήτρια ρωσικής γλώσσας.

Η αγάπη μου για την πόλη μου, την Νάουσα, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες από την Σοβιετική Ένωση, πιστεύω πως μπορούν να συμβάλλουν στο να αλλάξουμε την πόλη μας. Πρόταση μου είναι η βελτίωση των εξωτερικών χωρών τόσο στο κομμάτι της καθαριότητας όσο και στο τεχνικό, με πολλές παιδικές χαρές. Επίσης, θεωρώ πως επιδίωξη μας πρέπει να είναι η ανάδειξη των φολκλορικών φεστιβάλ όπως το αντίστοιχο του Berioska. Τέλος, η προώθηση και βελτίωση του Αγίου Νικόλα ώστε να είναι προορισμός όλο τον χρόνο.»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΓΓΑΡΗΣ

«Εργάτης Κλωστηρίων Νάουσας. 

Ο Ναουσαίος που μέσα στην καρδιά του έχει τρεις λέξεις βαθιά χαραγμένες:

Νάουσα, Νάουσα, Νάουσα.


Η μόνη ευκαιρία για τον τόπο μας στο σύνολό του. Η αγάπη μας πρέπει να γίνει επιτέλους πράξη!»

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΤΟΥΡΑ

«Ονομάζομαι Φατούρα Γεωργία. Ζω στην Νάουσα και είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά. Εργάζομαι αρκετά χρόνια στον τομέα της κομποστοποίησης στο κονσερβοποιείο Venus. Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Λάρισας, την Βερδικούσια. Προέρχομαι από μια οκταμελή κτηνοτροφική οικογένεια. Οι γονείς μου λόγω επαγγέλματος επέλεξαν να εγκατασταθούν σε αυτή την πανέμορφη πόλη για τρεις βασικούς λόγους.

Πρώτον είχε πλούσια και εύπορα δάση, με τεράστιες εκτάσεις πρασίνου, οι οποίες κατακλύζονταν από αμέτρητες πηγές που ανέβλυζαν και διαπερνούσαν ολόκληρη την πόλη υδρεύοντας την. Δεύτερον, είχε πολλά εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας και τέλος είχε ένα λειτουργικό Νοσοκομείο. Πλέον σήμερα δυστυχώς αντικρίζουμε μια τραγική εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας για το πανέμορφο και ξακουστό Βέρμιο. Επίσης φτάσαμε στο σημείο να έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα εργοστάσια. Οι άνθρωποι, δίχως να έχουν άλλη επιλογή, φεύγουν από την πόλη τους αναζητώντας αλλού εργασία. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα η Νάουσα να ρημάζει και να ερημώνει χρόνο με τον χρόνο. Το νοσοκομείο της Νάουσας, ένα πραγματικό διαμάντι τότε, τώρα υπολειτουργεί και όλος ο κόσμος αναγκάζεται να πηγαίνει στα πλησιέστερα νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη. 

Συντάσσομαι στην πρωτοβουλία για το Δήμο Νάουσας «ΑΛΜΑ» με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη, ο οποίος με την απλότητα του, εκπέμπει ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ώστε οι πολίτες να έρχονται σε προσωπική επαφή και αμεσότητα μαζί του. Πιστεύω στις καινοτόμες ιδέες του και επιτέλους ήρθε η ώρα για μια πραγματική αλλαγή. Να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας και να στηρίξουμε τους νέους. Να έχουν μια ελπίδα,για μπορέσουν να μείνουν και να δημιουργήσουν σε αυτήν την πόλη …την δική τους πόλη!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης