άλμα για το Δήμο Νάουσας

Παρά τις προσλήψεις, οι διαρροές αυξάνονται

Οι προσλήψεις των «δικών» μας παιδιών στη ΔΕΥΑΝ, δυστυχώς, δεν βοήθησαν στο να σταματήσουν οι διαρροές και οι βλάβες του δικτύου, οι οποίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Και ίσως να μην είναι περισσότερες από όσες ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι η αδράνεια και η αδιαφορία των διοικούντων που περισσεύει.

Έτσι, λοιπόν, παρότι έγιναν αυτές οι (πολλές) προσλήψεις, με εργαζόμενους, να δεχθούμε, φιλότιμους και εργατικούς, δεν λύνονται προβλήματα και αποδεικνύεται ότι τελικά είναι προβληματική η διοίκηση, καθώς η κατάσταση στο δίκτυο γίνεται συνεχώς και χειρότερη.

Πληθαίνουν συνεχώς οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα δυσμενή σχόλια για τη θολότητα και ακαταλληλότητα του νερού με κάθε βροχή και για την επικινδυνότητα των πλημμυρισμένων δρόμων που έχουν αντίκτυπο στην εν γένει εικόνα της πόλης μας και κανείς δεν νοιάζεται.

Εμείς ως πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας και μέλλουσα Διοίκηση αυτού έχουμε την υποχρέωση να ξεκαθαρίσουμε απέναντι στους συνδημότες μας ότι δεν είναι δυνατόν να προσληφθούν στην ΔΕΥΑΝ όλοι οι δημότες αυτού του Δήμου, ούτε, βέβαια, να ικανοποιηθούν οι υποσχέσεις που σήμερα μοιράζονται αφειδώς, ακόμα κι αν τους συνδέει στενή συγγενική ή φιλική σχέση με υποψηφίους, όπως, δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλοι αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι νομικών προσώπων με αντιμισθίες ή αργομισθίες που μοιράζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Στον αντίποδα εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η τριτοκοσμική εικόνα στη Νάουσα και στις τοπικές κοινότητες (πχ Μονόσπιτα κ.α.) πρέπει και μπορεί άμεσα να εκλείψει, με σοβαρή και συνετή διοίκηση, συνειδητή εργασία, έξυπνες επιλογές και εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, σωστή συντήρηση του νέου δικτύου ύδρευσης που έπρεπε να λειτουργεί εδώ και δεκαετίες (από τότε που κατασκευάστηκε και κάποιοι έχουν βαρύτατες ευθύνες για την μη λειτουργία του), προκειμένου να έχουμε την ποιότητα νερού και υπηρεσιών που μας αξίζει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιλουστρασιόν φυλλάδια.-

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης