άλμα για το Δήμο Νάουσας

Οι δήθεν προεκλογικές συμφωνίες

Στο ξεκίνημα της πρωτοβουλίας μας Άλμα για το Δήμο Νάουσας κάποιοι (ένθεν κακείθεν) μειδιούσαν ειρωνικά και μετά την πρώτη μας εκδήλωση την 4-1-2023 θορυβήθηκαν τόσο που «ξύπνησαν» από τον λήθαργο της τετραετίας και άρχισαν έντεχνα ή αποκαλύπτοντας ευσεβείς πόθους να διασπείρουν με τα «παπαγαλάκια» τους ότι δήθεν δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε ψηφοδέλτιο και ότι είμαστε «λαγοί» άλλου υποψήφιου.-

Στη συνέχεια διέσπειραν ότι θα έχουμε μόνο τους ελάχιστους εκ του νόμου απαιτούμενους υποψήφιους και όταν είδαν ότι εμείς δηλώσαμε 142 «διαμάντια», άφθαρτους, έντιμους και ικανούς συνδημότες, τότε, εδώ και λίγες μέρες, άρχισαν να διασπείρουν τις δήθεν πληροφορίες ότι εμείς έχουμε ήδη συμφωνήσει ποιους θα υποστηρίξουμε και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή !!!

Σε όλα διαψεύστηκαν και θα διαψεύδονται συνεχώς. Το άλμα ξεκίνησε και παρουσιάζει πλέον, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, μια τόσο ισχυρή ομάδα υποψηφίων που δεν έχει προηγούμενο στα τοπικά μας χρονικά, έχει, όμως, ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ισχυρό έρεισμα στην κοινωνία.

Αγαπητοί μας συκοφάντες (όπου και αν ανήκετε) σας ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. Σας γνωρίζουμε και τους μεν και τους δε. Σας γνωρίζει πλέον όλος ο Δήμος μας. Από τις θητείες σας υποφέρει. Και όλοι γνωρίζουν πλέον ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είσαστε εσείς.-

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, προς κάθε κατεύθυνση ότι το Άλμα ήρθε ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, πορεύεται χέρι – χέρι με τους δημότες και είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε με αποκλειστικό μας στόχο να ανατάξουμε και να ζωντανέψουμε το Δήμο μας. Κάθε άλλη σκέψη, φήμη και σχόλιο είναι εκ του πονηρού και μόνο.-

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 21/09/2023:

Βολεύει και στους 2 φοβισμένους διοικήσαντες και τις παρατάξεις τους να μιλάνε για δήθεν δική μας προεκλογική συμφωνία με τον Κοινό Τόπο. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει.

Εμείς θα διοικήσουμε τον Δήμο και θα τραβήξουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε αυτές τις υστερόβουλες μικροπρέπειες που τόσα χρόνια βλάπτουν ανεπανόρθωτα τον τόπο μας.

Αφήστε μας να δούμε μπροστά για το Δήμο Νάουσας. Όπως δεν ανάφερεστε σε εμάς δημόσια για να μην διαφημίζετε το διαφορετικό που προωθούμε, μην το κάνετε και στο σκοτάδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης