άλμα για το Δήμο Νάουσας

Νέα τετράδα υποψηφίων – με καινοτομία για τη νεολαία

Στην ομάδα προστίθενται και νέοι άνθρωποι που δημιουργούν στην προσωπική τους ζωή με καινοτομία και χαμόγελο και συμπαρατάσσονται με το Άλμα για να μπορέσουν να προσφέρουν ακόμη περισσότερο στον τόπο τους. Πάμε για τη νέα τετράδα.

*

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΔΙΝΤΣΗΣ

Ονομάζομαι Δίντσης Αθανάσιος, του Αργυρίου και Πασχαλίνας.

Κατάγομαι από την Χαρίεσσα και μένω μόνιμα στη Νάουσα. Ασχολούμαι με την τοποθέτηση κουφωμάτων και είμαι από τους πρώτους που φέραμε στην Ελλάδα την καινοτόμο καλλιέργεια της paulownia (παυλώνια).

Εκτιμώ ότι η καινοτομία είναι αναγκαία σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας για να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος μας, η περιοχή, οι άνθρωποι. Είναι απολύτως απαραίτητο να μπει τάξη, να δοθούν κίνητρα.

Συμπαρατάσσομαι με το Γρηγόρη γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος με τον οποίο μπορούμε σαν Δήμος να κάνουμε το άλμα. Αν δεν πίστευα σε αυτήν την πρωτοβουλία και τους ανθρώπους της, δεν θα ήμουν υποψήφιος.

ΦΑΝΗ ΠΟΥΡΕΓΚΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα! Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Γκαντο του Θωμά και έχω έναν γιο 10 χρονών. Σπούδασα τουριστικές επιχειρήσεις στο ΑΤΕΙΘ.

Για 7 χρόνια διατηρούσα τουριστική επιχείρηση στην Νάουσα, την οποία άφησα, θέλοντας να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου. Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολούμαι με τον αγροτικό τομέα και σε συνεργασία με τον αδερφό μου φροντίζουμε κάθε χρόνο τις παραγωγές μας σε ροδάκινα, κεράσια, λωτούς, προύνα.

Το μεγάλο μου πάθος όμως είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους και εδώ και 2 χρόνια μέσα από τα social media μου και το YouTube μου, βοηθω τον κόσμο να ζει πιο ευτυχισμένες ζωές και να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Στον κύριο Γρηγόρη Μαρκοβίτη με κέρδισε αμέσως η αμεσότητα του, η ειλικρίνεια του, το ότι ένιωσα 100% ο εαυτός μου και το όραμα του να ξαναζωντανέψει την πόλη!

Ο τόπος μας και ο κόσμος γενικότερα θα αλλάξει μόνο εάν σαν πρώτο συστατικό σε όλα όσα κάνουμε χρησιμοποιούμε την ΑΓΑΠΗ για τον άνθρωπο σαν άνθρωπο.

Το ΑΛΜΑ αγαπά αυτόν τον τόπο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει την αλλαγή αυτή που όλοι ευχόμαστε αλλά κανείς μας δεν είδε μέχρι τώρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΤΖΙΟΣ

Αν και στη Νάουσα έχουμε το προνόμιο να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ονομάζομαι Ρότζιος Γιώργος, είμαι αναπληρωτής δάσκαλος, κατάγομαι από τους Πύργους του Βερμίου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα.

Οι δραστηριότητες στον τομέα του πολιτισμού, του αθλητισμού και του εθελοντισμού είναι αυτές που με εμπνέουν και με κάνουν να αγαπώ αυτόν τον τόπο παραπάνω και να θέλω διαρκώς να προσφέρω. Με δημιουργικότητα, αφοσίωση και χαμόγελο!

Δυστυχώς στο δήμο μας, τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκούς καθοδικής πορείας. Φτάσαμε σε σημείο να πανηγυρίζουμε όταν θα δούμε κομμένα χόρτα και να χειροκροτούμε όταν (κατόπιν αιτήματός μας) μας αλλάξουν καμιά λάμπα στη γειτονιά λες και δεν είναι τα αυτονόητα.

Το να έχουμε μια πόλη προσεγμένη, δεν έχει να κάνει, μόνο, με τον κόσμο που θα μας τιμήσει ως επισκέπτης, αλλά και με την ίδια την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής. Κι όσο η παρούσα κατάσταση θα συνεχίζεται, τόσο εμείς θα συνηθίζουμε στην ασχήμια…

Στο “Άλμα” βάζουμε ως αρχή μας τον άνθρωπο. Δεν στεκόμαστε στην περιγραφή του προβλήματος, αλλά προτείνουμε λύσεις. Οι γειτονιές και οι κοινότητες του Δήμου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας αξίζουν και πρέπει να έχουν το καλύτερο! Ήρθε η ώρα για το “Άλμα”!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Ονομάζομαι Καραγιάννη-Ρούσσου Αναστασία του Γεωργίου.

Τόπος γέννησης μου η Νάουσα. Εδώ όπου ενηλικιώθηκα, παντρεύτηκα, απέκτησα τα τέσσερα αγόρια μου τα οποία και τα ανάθρεψα μαζί με πολλά αλλά “παιδιά” μου που πέρασαν από την ζωή μου και στων οποίων την “παγίδευση” συμμετείχα και συνέβαλα διδάσκοντας τους την αγγλική γλώσσα. Είτε εδώ στη Νάουσα είτε στην ευρύτερη περιοχή της και συγκεκριμένα στην Ειρηνούπολη όπου και διατηρούσα φροντιστήριο για 18 χρόνια.

Ο παλμός ακριβώς αυτών των νέων που σταδιακά αδυναμεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια ήταν το πρωταρχικό μου κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά.

Στηρίζω τον Γρήγορη Μαρκοβίτη γιατί ένιωσα ξανά τον παλμό αυτό ζωντανό και ελπιδοφόρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης