άλμα για το Δήμο Νάουσας

Μια «θανάσιμα» δημιουργική τετράδα για το Άλμα μας!

”Δέλεαρ” σταυρού η «θανάσιμη πεθερά» Βασιλική με τους 2 Χαράλαμπους και τη μια Χαραλαμπίδου στη νέα τετράδα! 4 ακόμη υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων Νάουσας, Ροδοχωριού και Επισκοπής στην ομάδα μας!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΛΙΟΥ

Γέννημα-θρέμμα Ναουσαία. Ηθοποιός και φίλη των τεχνών. Εδώ και 38 χρόνια ζω στην Αθήνα αλλά δεν υπάρχει χρονιά που να μπορώ να αποχωριστώ τον τόπο μου και να μην έρθω πίσω στα μέρη μας. Εκ πρώτης όψεως η υποψηφιότητά μου ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν μπει αποκλειστικά και μόνο το κριτήριο κατοικίας. Πιστεύω όμως ότι στις ημέρες μας το ενδιαφέρον για τα κοινά είναι πολυδιάστατο. Στην Αθήνα ζούμε ένα έμψυχο δυναμικό Ναουσαίων που μπορεί να προτείνει ιδέες μέσω του θεσμού των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων, να δίνουμε την οπτική μας για τη βελτίωση της πατρίδας μας έχοντας ως δείγμα σύγκρισης τα μέρη που ζούμε. Η στιγμή που πίστεψα ότι μπορούμε κι εμείς οι Ναουσαίοι που μένουμε σε άλλες πόλεις να συμβάλλουμε για το καλό της πατρίδας μας ήταν όταν ο Γρηγόρης Μαρκοβίτης και η ομάδα του ήρθαν στην Αθήνα για να συναντήσουν και να ακούσουν νέα παιδιά που μένουν εκεί και για να γνωρίσουν τη διοίκηση του συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων. Όταν ο Γρηγόρης με ζέση είπε ότι όλοι οι Ναουσαίοι πρέπει να λειτουργούν ως πρεσβευτές μας αλλά και ένας ανοιχτός Δήμος να τους ψάχνει και να τους αξιοποιεί, ένιωσα ότι μπορούμε να ακουστούμε όπου και αν βρισκόμαστε!

Γνωρίζω το Γρηγόρη από τα μαθητικά μου χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί, ήμασταν κοντά σαν φίλοι, συμμαθητές, κουμπάροι αργότερα. Με την υποψηφιότητά μου θέλω να δείξω την πίστη μου στο Γρηγόρη και στο Όραμα του για την πόλη μας, το Δήμο μας!

Είχα την ευκαιρία από πολύ κοντά να μοιραστώ τις αγωνίες του για την πόλη. Το όνειρό του για το Δήμο Νάουσας ξεπερνάει τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες. Είναι πάνω από αυτές. Το υπογράφω με με το χέρι στην καρδιά. Έχει μοιραστεί μαζί μου και με πολλούς από εσάς την αγωνία του για το μέλλον της πόλης, ενός τόπου που έμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω με όλη μου την καρδιά να στηρίξω αυτή την προσπάθεια! Πιστεύω και εύχομαι για το καλό της πόλης και των νέων της να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στη Νάουσα! Για την οικογένειά μου, τα ανίψια μου, τους φίλους μου, τα εγγόνια και γενικότερα τους νέους μας, τα νερά μας, το βουνό μας, την παράδοσή μας, τον πολιτισμό μας. Για αυτό κι εγώ με το Άλμα για το Δήμο Νάουσας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Κελεσίδης Χαράλαμπος και είμαι μόνιμος κάτοικος Ροδοχωρίου. Έχοντας ασχοληθεί και παλαιότερα τόσο με τα πολιτιστικά όσο και με τα διοικητικά θέματα του τόπου, μπορώ να συμβάλω κι εγώ στις αλλαγές που είναι πλέον απαραίτητες, για να αποκτήσει και πάλι ζωή το χωριό μας. Οι εποχές είναι δύσκολες, όμως κάνοντας το μεγάλο Άλμα για τον δήμο Νάουσας, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Χαράλαμπος (Μπάμπης) Λαζαρίδης. Κατάγομαι και μένω με την οικογένειά μου στην Επισκοπή.

Πήρα την απόφαση να είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη και της πρωτοβουλίας Άλμα. Αυτό γιατί ξέρω πως ο Γρηγόρης λέει ξεκάθαρες κουβέντες και θα είναι παρών με την ομάδα του σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν σε κάθε κοινότητα.

Η καθημερινότητα στην Επισκοπή πρέπει να βελτιωθεί. Τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα και είναι απλά θέμα αποφασιστικότητας να ξεκινήσουν να διορθώνονται. Θέλουμε στο χωριό μας μια νοικοκυρεμένη καθημερινότητα. Δεν θα ξεχάσω αυτό που λέει συνέχεια ο Γρηγόρης: «το να κάνουμε ένα κόμβο στην Επισκοπή για να αποφεύγονται τα ατυχήματα δεν είναι πολιτική. Είναι νοικοκύρεμα».

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Είμαι η Ιωάννα Χαραλαμπίδου από την Επισκοπή. Είμαι 21 χρόνων και είμαι μία από τους 3 νεαρότερους σε ηλικία στο ψηφοδέλτιο του Άλματος. Μιλώντας με τον κύριο Γρηγόρη και άλλα μέλη της ομάδας του Άλματος τόσο στην Επισκοπή όσο και στον υπόλοιπο Δήμο συμφώνησα πως οι καλές ιδέες για βελτίωση του χωριού μας, της γειτονιάς, προκύπτουν όταν ασχολείσαι! Κυρίως όταν ακούγεσαι. Αισθάνομαι ότι το άλμα είναι ένα όμορφο κίνημα ζωντάνιας που ήρθε στον τόπο μας για να ακούσει και να λειτουργήσει!

Θέλω οι συνομήλικοί μου να μην βλέπουν τις εκλογές σαν κάτι μακρινό. Τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων μας είναι σαν να συμμετέχεις σε ένα σύλλογο. Ασχολείσαι εθελοντικά για να βελτιώσεις έναν τομέα, πχ τον αθλητισμό, τον πολιτισμό κλπ. Στην περίπτωση αυτή τη ζωή μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης