άλμα για το Δήμο Νάουσας

Μένουμε στο Δήμο Νάουσας από επιλογή – Ανακοίνωση νέας τετράδας

ΝΕΑ τετράδα υποψηφίων: οι νέοι αυτοί άνθρωποι επέλεξαν συνειδητά να μείνουν στο Δήμο μας παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας εδώ. Η βοήθειά τους για να προσελκύσουμε κι άλλους είναι απαραίτητη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ονομάζομαι Αναστασία (Νατάσα) Γιωτοπούλου, του Γόλη και της Αφρούλας όπως είναι γνωστοί στους κατοίκους της πόλης. Είμαι τελειόφοιτη των τμημάτων Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Βοηθών Φυσικοθεραπείας, όπως επίσης κατέχω και δίπλωμα Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Είμαι παντρεμένη με των Κώστα Αμανατίδη του Αναστασίου κάτοικο Λευκαδίων. Στα Λευκάδια Νάουσας έχουμε κατοικήσει για 11 συναπτά πολύ όμορφα έτη γεμάτα από αναμνήσεις με συγγενείς, φίλους, κουμπάρους. Έχουμε δύο κόρες την Κατερίνα 13 ετών και την Μαρία 4 ετών. Αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο κέντρο της πόλης για να είμαστε κοντά στα σχολεία, τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά και για να μπορώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στα ΙΕΚ της Βέροιας, αφού από τα Λευκάδια δεν υπήρχε η δυνατότητα για συχνή και καθημερινή συγκοινωνία.

Γνωρίζω πολύ καλά και από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των χωριών της περιοχής. Παράλληλα με τη γονεϊκότητα και τις σπουδές, συγγράφω παιδικά βιβλία δύο εκ των οποίων έχουν εκδοθεί. Τα βιβλία μου μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τα σχολεία της περιοχής και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδια.

Εφόσον αφουγκράστηκα τις ανάγκες που υπάρχουν και μετά από αρκετή περισυλλογή οφείλω να ομολογήσω με το αίσθημα της ευθύνης που με διακατέχει, δέχτηκα την τιμητική πρόταση του κυρίου Γρήγορη Μαρκοβιτη να με συμπεριλάβει στην ομάδα του και να κάνουμε από κοινού το ” ΑΛΜΑ ” για μια Νάουσα αντάξια της ιστορίας, του κάλλους και των δυνατοτήτων της!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Είμαι φυτωριούχος, ζω και εργάζομαι στα Μονόσπιτα.

Συντάσσομαι με το Άλμα και τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη γιατί θεωρώ ότι είναι μόνη παράταξη που μπορεί να αλλάξει την εικόνα απραξίας στον Δήμο και στην κοινότητα των Μονοσπίτων.

Τα προβλήματα στα Μονόσπιτα είναι άλυτα εδώ και πολλά χρόνια, όπως η ύδρευση του χωριού, προβλήματα που δεν έπρεπε να απασχολούν και να λύνονται γρήγορα, αφήνονται να χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν σε αυτή την κατάσταση και θα κάνω ότι μπορώ για να την αλλάξω.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννημένος το 1983 στη Νάουσα. Πτυχιούχος μηχανικός πληροφορικής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έπειτα από 5 χρόνια εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 2010 επέστρεψα στην πόλη μου για να ασχοληθώ με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση.

Επέστρεψα στην πόλη μου και επέλεξα να ασχοληθώ με τον τουριστικό τομέα γιατι πιστεύω ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ξαναδώσουμε στη Νάουσα την αίγλη που της αξίζει.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΝΤΗ

Με το ΑΛΜΑ για μια νέα ευκαιρία ευημερίας στον τόπο μας.

Για την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων των πολιτών του Δήμου.

Για το όραμα ανάπτυξης και τις καινοτόμες δράσεις.

Με το ΑΛΜΑ για την Νάουσα!

Είμαι η Ελένη (Νένη) Γεωργ. Φουντή. Εργάζομαι στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Μεγαλώνω την 13χρονη κόρη μου, Δήμητρα Υφαντίδου. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμαι σε συλλογικό επίπεδο, εμπλέκομαι στα κοινά και συμμετέχω σε εθελοντικές ομάδες, κυρίως στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.

Με τον Γρηγόρη και την ομάδα μας, θα γίνει το βήμα για ένα ευοίωνο μέλλον και μια ιδανική πόλη για τα παιδιά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης