άλμα για το Δήμο Νάουσας

Με αέρα αισιοδοξίας κάθε νέα προσθήκη μας

Καταρτίζοντας το ψηφοδέλτιό μας φροντίσαμε να προσκαλέσαμε ανθρώπους που θα έδειχναν ιδιαίτερη μέριμνα και για τις τοπικές μας κοινότητες. Γνωμοδοτικά μεν όργανα αλλά με καίρια σημασία. Και για αυτό το νέο οργανόγραμμά μας θέλει να ενώσει τη δημιουργικότητα των δημοτικών με τους τοπικούς συμβούλους. Πάμε να δούμε μια ακόμη τετράδα και από τα δύο σώματα που εγγυάται ασφάλεια για όσα προτείνουμε!

ΦΩΤΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Δουλγερίδης Φώτιος και είμαι από τον Πολυπλάτανο. Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί και το επάγγελμα μου είναι αγρότης. Γνωρίζω τα προβλήματα που μας απασχολούν και πιστεύω ότι είμαι ικανός για να τα αντιμετωπίσω.

Το βασικό μου κίνητρο είναι η ανάπτυξη του τόπου μου, γι’αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρη Μαρκοβίτη για τον Δήμο Νάουσας. Θα εργαστώ σκληρά για να εξασφαλίσω ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι δίκαιες για την κοινότητα μας.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος της περιοχής μας.

ΤΑΣΟΣ ΕΜΒΑΛΩΜΑΤΗΣ

Η ανάγκη να αλλάξει η φθίνουσα πορεία του τόπου με οδήγησε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές. Είμαι ο Εμβαλωματής Τάσος, παντρεμένος με την Θεολογία Καραμίχου έχουμε τρία παιδιά και είμαι σύμβουλος ασφαλίσεων. Γεννήθηκα και ζω στη Νάουσα, με εξαίρεση το διάστημα των σπουδών μου ως μηχανικός αυτοματισμού στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, το στρατιωτικό μου και κοντά στα δύο χρόνια όταν δούλευα ως υπεύθυνος παραγωγής σε κλωστήριο στη Σπερχειάδα.

Έχοντας αποφασίσει να δραστηριοποιηθώ στα κοινά διαπίστωσα ότι συμφωνώ με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του Γρηγόρη Μαρκοβίτη. Μία κίνηση που την χαρακτηρίζει η ανησυχία όλων για το μέλλον του διευρυμένου δήμου Νάουσας. Εκτός από προεκλογικό πρόγραμμα και τοποθετήσεις για όλα τα τρέχοντα θέματα, είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

Η δική μου πρόκληση είναι να ενεργοποιηθούμε όλοι για να κάνουμε ΑΛΜΑ προς την πρόοδο. Προσκαλώ τον κόσμο της περιοχής της Νάουσας να έρθει και να συμμετέχει ενεργά με την ψήφο του στηρίζοντάς μας. Να αισθάνεται ότι ένα κομμάτι του εαυτού του εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι η στιγμή που πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του για πράγματα που έκανε ή αμέλησε. Είμαι στη διάθεσή σας να μοιραστούμε τους προβληματισμούς σας, για το καλό της Νάουσας. Το ΑΛΜΑ αξίζει αυτήν την ευκαιρία και εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Πέτρος Πετρίδης και είμαι από τον Πολυπλάτανο. Είμαι πατέρας τριών κοριτσιών και είμαι αγρότης στο επάγγελμα.

Τα προβλήματα στον χώρο μας όσο και στην περιοχή μας είναι πολλά για αυτό και θεωρώ πως πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Πιστεύω ακράδαντα πως οι προτάσεις μας σε συνδυασμό με τις προοπτικές του Δήμου μας μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ελκυστικό τόσο για τους νέους μας όσο και τους ξένους.

Με την συμμετοχή μου αυτή στο Άλμα ευελπιστώ πως θα χτιστούν οι βάσεις να ξαναδώσουμε ζωντάνια στον Δήμο μας και να δώσουμε ζωή και πάλι στις γειτονιές μας

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ (ΤΟΥΛΑ) ΤΑΠΑΝΤΖΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα κρατώντας τις ρίζες από τη μητέρα μου από τα Μονόσπιτα – το γένος Πινακούδη. Μετα το κλείσιμο της ΒΕΛΑΝ-ΒΕΤΛΑΝΣ έζησα 15 χρόνια και εργάστηκα στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσα τη μηχανογραφημένη λογιστική στα ΙΕΚ Ξυνή.

Δουλεύω από τα γυμνασιακά μου χρόνια. Πέρασα από πολλά επαγγέλματα για να επιβιώσω και να είμαι ανεξάρτητη. Διεκδικούσα και διεκδικώ τη ζωή.

Ασχολήθηκα με παράδοση όχι μόνο της πόλης της Νάουσας, αλλά γενικότερα της ελληνικής διαφόρων περιοχών. Υπήρξα χοροδιδασκαλος στη ΧΟΦΕΘ και εντρύφησα στην παραδοσιακή γαστρονομία εστιάζοντας στις διάφορες ποικιλίες και τεχνοτροπίες στις πίτες της περιοχής μας.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά ζητήματα ΑΜΕΑ και προσβασιμότητας. Αν έβρισκα μια προτεραιότητα στο πρόγραμμα του άλματος αυτό θα ήταν η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Παράλληλα στόχος μου είναι να είμαι ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα στα οποία ο Δήμος πρέπει να έχει καίριο ρόλο (συσσίτια κλπ).

Με το Γρηγόρη έχουμε χρόνια φιλικές σχέσεις αλλά αυτό που με έκανε να μπω κι εγώ στο Άλμα είναι οι ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας. Θέλω να βοηθήσω. Χρειάζονται στα κοινά άνθρωποι τόσο με γνώσεις αλλά και άνθρωποι της προσφοράς ώστε ανιδιοτελώς και με πράξεις να δούμε αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης