άλμα για το Δήμο Νάουσας

Κορύφωση αγωνίας με τις νέες ανακοινώσεις

Τι κι αν έκλεισε προχθές το ψηφοδέλτιο; Εκκρεμούν ακόμη ανακοινώσεις υποψηφίων μας που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε με τη δέουσα προσοχή! Μια ακόμη τετράδα για το Άλμα!

*

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΖΙΑΣ

Παλαιός πρωταθλητής στο σκι, συνταξιούχος πλέον ως εργαζόμενος του Χιονοδρομικού Κέντρου Νάουσας, πολιτικοποιημένος, με συμμετοχή στα κοινά. Δεν μπορούσα να μείνω απαθής και αμέτοχος στην προσπάθεια αυτή που γίνεται από την πρωτοβουλία Άλμα για τον Δήμο Νάουσας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη και συμμετέχω και εγώ για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Γεννημένος στη Νάουσα, το 1963, είμαι ηλεκτρολόγος βιομηχανικών εγκαταστάσεων και όλα μου τα χρόνια εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι κυρίως στο Δήμο μας. Η οικονομική κρίση και η ιδίως η στασιμότητα στο Δήμο μας που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη, είναι ιδιαίτερα αισθητά στον τομέα μου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια ανάτασης και ανάπτυξης όπως αυτή σχεδιάζεται από την πρωτοβουλία Άλμα για τον Δήμο Νάουσας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη, με τον οποίο, άλλωστε, γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά γιατί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και ξέρω περί τίνος πρόκειται. Βέβαια, οι ελπίδες μας βασίζονται και σε όλους τους άξιους συνεργάτες του που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία ανεξάρτητα από κόμματα και μικροσυμφέροντα.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΑΚΑΛΙΟΥ

Είμαι η Ελισάβετ Μπακαλιού, γέννημα θρέμμα Ναουσαία και έφυγα στα 16 μου για τις ΗΠΑ, όπου έζησα 45 χρόνια στη Βοστώνη. Τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στη Νάουσα και επέστρεψα εδώ γιατί την υπεραγαπώ. Θλίβομαι, όμως, όταν βλέπω αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στην πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας προς το καλύτερο και να τον αναδείξουμε πανελλαδικά και παγκόσμια.

ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Μαρία Τραχανά, του Γεωργίου και της Φωτεινής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ από την πλευρά της μητέρας μου κατάγομαι από το Γιαννακοχώρι.

Είμαι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Κελεσίδη, ο οποίος είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και αγρότης, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ επίσης έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία. Από το 2008 ως το 2020 εργάστηκα για μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρία, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι ως εκπαιδευτικός Θεολόγος σε Γυμνάσια και Λύκεια όμορων νομών.

Η ενασχόληση μου όμως με τα παιδιά επεκτείνεται και στην ενεργό δράση που έχω στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών μου.

Η καταγωγή του συζύγου μου από το Γιαννακοχώρι, οι γεωργικές μας ασχολίες στο χωριό, αλλά και η δική μου αγάπη για τον τόπο με ώθησε στο να θέλω να βοηθήσω πιο ουσιαστικά και να προσφέρω τα μέγιστα, γι’ αυτο ακριβώς αποφάσισα να συμπορευτώ με ανθρώπους που έχουν όραμα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ.Μαρκοβίτη, καθώς θεωρώ πως τα σχέδια που έχει εκπονήσει είναι ουσιαστικά και στοχευμένα και η υλοποίησή τους θα βοηθήσει ώστε να γίνει το μεγάλο Άλμα.

Ο τόπος μας, οι κάτοικοί του και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, αξίζουν το καλύτερο και γι’ αυτό ακριβώς σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης