άλμα για το Δήμο Νάουσας

Καταλυτικές προσθήκες στην ομάδα μας για το αναγκαίο άλμα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΜΚΑΛΗΣ

Είμαι ο Δημήτρης (Τάκης) Δαμκαλής και γεννήθηκα το 1963. Είμαι από Στενήμαχο, με καταγωγή από την Ανατολική Ρωμυλία, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και έμπορος ηλεκτρολογικού υλικού, ενώ, παράλληλα, είμαι κατασκευαστής ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Υπηρέτησα επί 15 συναπτά χρόνια (από το 1985 έως το 2000) στη ΔΕΗ, απ’ όπου παραιτήθηκα για να δραστηριοποιηθώ στον ιδιωτικό τομέα κάνοντας την δική μου επιχείρηση, γιατί, ως ανήσυχο και δραστήριο άτομο, δεν θα μπορούσα να μείνω περισσότερο και να επαναπαυτώ στα στενά πλαίσια του δημόσιου τομέα. 

Είμαι πατέρας δύο παιδιών, γνωστός σε όλο το Νομό Ημαθίας και πιστεύω με βεβαιότητα ότι ο Δήμος Νάουσας και όλες οι κοινότητες, συνεπώς και ο Στενήμαχος, θα ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον με το ΑΛΜΑ και τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη που είναι η μοναδική επιλογή.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ

Είμαι η Αντιγόνη Μπαλτατζίδου του Παύλου και της Σταυρούλας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα. Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης μας και είμαι Καθηγήτρια 

Αγγλικών. Δίδαξα στην Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας επί σειρά ετών και στο ΚΑΠΗ Νάουσας  τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. Έχω πτυχίο στις Ελεύθερες  Σπουδές Οικονομικές Επιχειρησιακές  (Ε.Σ.Ο.Ε) και Διεθνές Δίπλωμα στα Ταξίδια και στον Τουρισμό.
 

Υπήρξα ραδιοφωνική παραγωγός με εκπομπές στο ραδιόφωνο για πολλά χρόνια και ασχολήθηκα με την Δημοσιογραφία ερασιτεχνικά. Ήμουν Γραμματέας στον Πυρσό Νάουσας για μικρό διάστημα στην πετυχημένη διεξαγωγή του Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ του Πυρσού και είμαι εθελόντρια στο τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας.

Αγαπώ την πόλη μου και τα όμορφα χωριά της. Έχουμε τόσες ομορφιές να αναδείξουμε. Θέλω οι άνθρωποι, τόσο οι Νέοι όσο και οι μεγαλύτεροι, να έχουν δουλειά και να ατενίζουν το αύριο με αισιοδοξία. Θέλω η Νάουσα και η ευρύτερη περιοχή μας να ζήσουν ξανά στιγμές δόξας και ευημερίας.

Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρη Μαρκοβίτη να ενταχθώ στην ομάδα «Άλμα» και να πάμε την Νάουσα και τα χωριά της εκεί που τους αξίζει. Ψηλά!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ

Είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Βασιλείου και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η προσφορά μου στα κοινά της πόλης νομίζω λέει πολλά. Στα αθλητικά δρώμενα σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και αθλητικογράφος.

Στα πολιτιστικά συμμετέχοντας σε διάφορες επιτροπές της Αποκριάς με ειδικότητα την σάτιρα όπως και στα Εκκλησιαστικά που προσφέρω εθελοντικά. 

Βλέποντας την μιζέρια της πόλης μας κάνω το μεγάλο ΑΛΜΑ στην τελευταία ελπίδα της πόλης μου με ανθρώπους νέους με ανοιχτά μυαλά που αγαπάνε και πονάνε αυτόν τον τόπο.

Ένα μόνο υπόσχομαι: με την στήριξή σας αλλάζουμε τα δεδομένα και φέρνουμε την πόλη εκεί που της αξίζει!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ

Ονομάζομαι Χατζηστυλλής Άγγελος του Ιορδάνη και της Ιωάννας. Γεννήθηκα το 1975 στην Έδεσσα του Νομού Πέλλας. Είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας που κατάγεται από την κατεχόμενη Κύπρο.

Στη Νάουσα ζω εδώ και 47 χρόνια, έχοντας στο μεταξύ παντρευτεί και αποκτήσει δυο παιδιά, 19 και 15 ετών. Υπήρξα για πολλά χρόνια ενεργό μέλος σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μου. Τελειώνοντας το λύκειο, αποφάσισα να απασχοληθώ στον τομέα του τουρισμού, έτσι αποφοίτησα και απέκτησα πτυχίο στο πεδίο των μαγείρων και επισιτισμού, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά στο χώρο αυτό από το 1995. 

Τον Ιανουάριο του 1999, επέλεξα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου πόλη και έκτοτε ασχολούμαι δυναμικά με τον τομέα των επιχειρήσεων, διατηρώντας εστιατόριο στην κεντρική πλατεία της Νάουσας. Το 2013 εξελέγην αντιπρόσωπος των συναδέλφων μου στον σύλλογο καταστημάτων εστίασης της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου, παραμένοντας μέχρι και σήμερα στη θέση αυτή, της ευθύνης, με τον σύλλογο να απαριθμεί πλέον 120+ μέλη.

Πρεσβεύω τον προγραμματισμό, τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση ως τους άξονες που θα επαναφέρουν τη Νάουσα στο προσκήνιο των εξελίξεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης