άλμα για το Δήμο Νάουσας

Και τα καλά τριτώνουν!

Η σημερινή και τρίτη τετράδα αυτής της εβδομάδας προσθέτει στο προσκήνιο ανθρώπους με ευαισθησίες: πολιτισμός, παράδοση, φιλοζωΐα, πρωτογενής τομέας και πάνω από όλα πείσμα και θέληση οι οικογένειες να μένουν εδώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρβουνιάρης και είμαι 54 χρονών, παντρεμένος με την Γιαννούλη Καλλιόπη. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και πρόσφατα παππούς. Είμαι αγρότης ενώ για 13 χρόνια ήμουν υδρονομέας. Εργάζομαι στην ιδιωτική επιχείρηση Voulis.

Αγαπημένη μου ενασχόληση στον ελεύθερο μου χρόνο εδώ και 22 χρόνια είναι η εκτροφή και η αναπαραγωγή σκύλων της ράτσας Ποιμενικός Καυκάσου. Είμαι μέλος από το 2012 της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας με Α.Μ. GR 9044/12 και συμμετείχα σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχω πάρει μέρος σε σεμινάρια όσον αφορά την διατροφή, την αναπαραγωγή και συμπεριφορά των σκύλων.

Πιστεύω ότι ο Δήμος μας έχει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να διοργανώσει αντίστοιχους αγώνες που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα αυξήσουν το εισόδημα των συνδημοτών μας. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στη Βουδαπέστη το 2011 16.006 σκυλιά και εννοείται τα αφεντικά τους την επισκέφτηκαν και συνεβάλαν στην τοπική οικονομία – γιατί να μη γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Νάουσα;

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα των αδέσποτων το οποίο κατά την άποψή μου μπορεί και πρέπει να λυθεί άμεσα, καθόσον υπάρχουν τρόποι με αξιοποίηση προγραμμάτων.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το Άλμα γιατί πιστεύω ότι όλα όσα λέμε – ο Γρηγόρης και συνεργάτες του – τα εννοούμε και θα γίνουν πράξη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ

Γεννήθηκα στη Νάουσα, το 1981, είμαι παντρεμένος με την Μαρία Παυλίδου από το Γιαννακοχώρι και έχουμε δύο κοριτσάκια, την Ελένη και την Σοφία. Τελείωσα την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή με άριστα και εργάστηκα 14 χρόνια ως θερμο – υδραυλικός. Εδώ και 10 χρόνια εργάζομαι ως μόνιμος υπάλληλος στην εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΪΟΣ ΑΕ.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για μένα, μου αρκεί η γνώμη των συνδημοτών μου για το πρόσωπό μου και γνωρίζω καλά ότι τα καλά αποτελέσματα έρχονται με συνειδητή δουλειά.

Αγαπώ τον τόπο μου, επιθυμώ να μείνω εδώ και θα ήθελα και τα παιδιά μου να μένουν σε ένα ευλογημένο τόπο, όπως ο δικός μας. Μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο και γι’ αυτό με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας Άλμα για το Δήμο Νάουσας και του Γρηγόρη, τον οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι απόλυτα.

ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗ ΤΖΕΡΕΦΟΥ

Η Ευθυμούλα Μπαμπάτση-Τζερεφού γεννήθηκε, μεγάλωσε και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο στη Νάουσα της Μακεδονίας.

Έκανε οικογένεια και έζησε στην Αθήνα. Αυτοδίδακτη συντηρήτρια πολύ παλαιών κεντημάτων. Τώρα ζει στη Νάουσα, στην Αθήνα και την Κρήτη.

Αγαπάει τη λογοτεχνία εμπειρικά – αρθρογραφεί συχνά – και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ραπτική, τις αντίκες και την παραδοσιακή μαγειρική, καθώς αφιερώνει το δημιουργικό της χρόνο στην αναβίωση της παράδοσης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΥ

Ονομάζομαι Στελιος Νίκου. Είμαι 51 χρόνων και πατέρας ενός υιού. Εργάζομαι στον Κύρ-Γιάννη αλλά έχω και δικά μου κτήματα. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το κυνήγι. Θεωρώ πως η Νάουσα θα μπορούσε να είναι πόλος έλξης για συνέδρια στον χώρο.

Ως πολίτης, εντοπίζω καθημερινά προβλήματα όπως η άσχημη οδοποιία. Είναι πράγματα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν. Με την συμμετοχή μου αυτή, θέλω ο Δήμος μας να έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε όλους τους τομείς. Να γίνει κάθε γειτονιά μας όμορφη και αναγνωρίσιμη και να αναδεικνύονται τα τοπικά προϊόντα και παραδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης