άλμα για το Δήμο Νάουσας

Φωτογραφίζοντας την ποιότητα και το μεράκι

Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις αυτή την εβδομάδα και προσθέτουμε στην ομάδα νεολαία που αγαπά τον πολιτισμό, αγαπάει τη φύση μας, αγαπάει τα ζώα και θέλει να ζει σε ένα μέρος όπου οι βασικές ανάγκες των δημοτών ακούγονται και τίθεται σε εφαρμογή αμέσως η υλοποίησή τους.

*

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΙΤΗ

Η Κατερίνα Καμπίτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Νάουσα. Σπούδασε φωτογραφία στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΠΑΔΑ Αθήνας και στο Πανεπιστήµιο της Νέας Υόρκης NYU, ως υπότροφος του ΙΚΥ, για µεταπτυχιακές σπουδές µε τίτλο (Master’s in Studio Art). Ασχολείται επαγγελµατικά µε τη φωτογραφία από το 1996. Υπήρξε σταθερή συνεργάτις της “Καθηµερινής” και των εβδοµαδιαίων και µηνιαίων περιοδικών της. Έχει, επίσης, συνεργαστεί ως φωτογράφος πλατό σε κινηµατογραφικές ταινίες των (Α. Κόκινου, “Ο αδερφός µου κι εγώ”, Λ. Λαζόπουλου,- Γ. Λάνθιµου, “ Ο καλύτερος µου φίλος”, Κ. Γιάνναρη, “Από την άκρη της πόλης”) και έχει διδάξει τέχνη και φωτογραφία στο Πανεπιστήµιο της Νέας Υόρκης, στο Μουσείο Γκούγκενχαϊµ, ως βοηθός καθηγητής στο πρόγραµµα, “Μάθηση µέσω της τέχνης”, και στο Διεθνές Κέντρο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης. Έχει επίσης διδάξει φωτογραφία στα ΝΕΛΕ Αθηνών και στα δημόσια ΙΕΚ Κηφισιάς, Χαίδαρίου, Νέων Αναργύρων και Βέροιας. Φωτογραφίες της έχουν δηµοσιευτεί σε εφηµερίδες όπως: “Η Καθηµερινή”, “Ελευθεροτυπία”, “ Τα Νέα”, “Το Βήµα”, στα περιοδικά “Κ”, “Εψιλον”, ΚΛΙΚ, “Elle”, “Γυναίκα”, “Γαστρονόµος” Olive Magazine,“Μετρό”, “Φώτα”, LIFO, Make, MicroPhoto Video”, κ.α. και στο βιβλίο “Η Ελλάδα µέσα από την Φωτογραφία” (εκδόσεις Μέλισσα, Αθήνα 2008). Είναι αποδέκτης δύο πρώτων βραβείων σε εθνικούς διαγωνισµούς φωτογραφίας (Φωτογραφικός Κύκλος, 1996, Διαγωνισµός ταλέντων του περιοδικού Elle, 1998) και του ειδικού επαίνου από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (1998). Οι φωτογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε ατοµικές και οµαδικές εκθέσεις σε Νέα Υόρκη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πεκίνο.

ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ

Ονομάζομαι Νίκος Λουμπουρδής. Ζω και εργάζομαι στα Μονόσπιτα ως υδραυλικός και στον κλάδο των φυτωρίων ταυτόχρονα. Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Μονοσπίτων και ζω τα προβλήματα του τόπου καθημερινά.

Στην απόφαση μου να κατέλθω στις εκλογές με το Άλμα και τον Γρήγορη Μαρκοβίτη συνέβαλε πάνω από όλα το ότι είδα να ενεργοποιούνται αξιόλογοι άνθρωποι που μέχρι τώρα δεν έδειχναν ενδιαφέρον για τα κοινά. Αυτοί οι άνθρωποι της ομάδας του Άλματος είναι η μόνη ελπίδα μας για να αναστραφεί η καθοδική πορεία του τόπου, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να σταματήσουν οι νέοι να φεύγουν από τον Δήμο.

ΛΗΔΑ ΤΟΠΟΥΖΗ

Ονομάζομαι Λήδα Τοπούζη του Χρήστου και είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα τελευταία 16 χρόνια εργάζομαι στο Regency Casino Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας τατύχρονα έντονη φιλοζωική δράση.

Λυπάμαι αφάνταστα βλέποντας την άλλοτε όμορφη πόλη μου να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Γνωρίζοντας την αγάπη και τη θέλησή του κυρίου Μαρκοβίτη να δουλέψει για αυτό τον τόπο, συντάσσομαι μαζί του με την υπόσχεση να βοηθήσω για το καλό του τόπου μας.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΙΟΡΝΟΒΙΤΗΣ

Ονομάζομαι Τσιορνοβίτης Αργύρης του Ευαγγέλου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δουλεύω στα Μονόσπιτα.

Ασχολούμαι με φυτωριακές επιχειρήσεις και το τελευταίο διάστημα εκτελώ χρέη μέλους της εκκλησιαστικής επιτροπής της Εκκλησίας Αγίου Νικολάου Μονοσπίτων.

Οι τελευταίες διοικήσεις του Δήμου, οι οποίες άφησαν σε πλήρη εγκατάλειψη τις κοινότητες και η σκέψη ότι αν δεν νοιαστώ εγώ για τα προβλήματα, δεν θα νοιαστεί κανένας άλλος, με οδήγησαν στην συμμετοχή μου με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη και την ομάδα του.

Είναι η τελευταία ελπίδα για να βάλουμε επιτέλους μια σειρά στην καθημερινότητα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης