άλμα για το Δήμο Νάουσας

Φωνή στις τοπικές κοινότητες – διάλογος και σχεδιασμός

Από τη Μαρίνα και την Επισκοπή και τη Νάουσα ως τη Στενήμαχο. Κάθε κοινότητά μας αξίζει να έχει φωνή. Θέλουμε ανθρώπους με ιδέες και θάρρος να εκφράσουν τις σκέψεις τους για τις γειτονιές μας! Νέα τετράδα λοιπόν!

*

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Ελευθερία Γαβριηλίδου. Μένω στη Ναούσα αλλά μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Μαρίνα. Είμαι 24 χρόνων, νέα μητέρα και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Θέλω το καλύτερο για τον Δήμο μου και ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί μου. Αγαπώ το χωριό μου τη Μαρίνα και πιστεύω πως ιδίως εμείς οι νέοι άνθρωποι που αποφασίσαμε να μείνουμε στον τόπο μας πρέπει να έχουμε λόγο στα κοινά. Η ενασχόληση με τα κοινά αξίζει να είναι ελκυστική! Είμαι εδώ με τη ματιά μου για τη γειτονιά μου και μπαίνω με χαρά στο Άλμα παρέα με ανθρώπους που ακούνε και δουλεύουνε!

ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Νικος Λογδανιδης και είμαι γεννημένος το 1961 στην Νάουσα. Μόνιμος κάτοικος Επισκοπής και πατέρας μιας κόρης 24 ετών. Ζω και εργάζομαι στην Επισκοπή ασχολούμενος με γεωργικά μηχανήματα και κυρίως ψεκαστικά μηχανήματα, καθόσον οι γονείς μου είχαν ιδρύσει την εταιρία ΒΕΡΜΙΟ της οποίας μηχανήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Με νοσταλγία θυμάμαι εκείνα τα χρόνια, που η περιοχή μας έσφυζε από ζωή και δραστηριότητες, ενώ τώρα όλα έχουν καταρρεύσει. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα για πρώτη φορά να πάρω μέρος στην ύστατη προσπάθεια ανάκαμψη του κλάδου και όλης της δραστηριότητας στον πρωτογενή τομέα. Συντάσσομαι με το Άλμα για τον Δήμο Νάουσας επειδή οι άνθρωποι που μετέχουν είναι φερέγγυοι και αποτελεσματικοί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Ονομάζομαι Μυλωνάς Ιωάννης του Δημητρίου και γεννηθηκα στη Νάουσα το 1955.

Ασχολήθηκα και εξελίχθηκα στον τομέα της αλουμινοτεχνικής με υπευθυνότητα και πάθος απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Αν και τρομερά διστακτικός και σχεδόν αρνητικός στην αρχή, βάζω υποψηφιότητα με τον κ. Μαρκοβίτη, γιατί ξέρω να δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους που με πείθει το ήθος, το καθαρό τους βλέμμα και η ίδια η λαχτάρα για να δούνε την πόλη μου συγκροτημένη, όμορφη και με τις προοπτικές ανάπτυξης που της αξίζουν.

Επειδή είμαι γέννημα θρέμμα της Νάουσας και γνωρίζω κάθε σπιθαμή της και κάθε της πέτρα, οραματίζομαι μία πόλη λειτουργική που με τη φυσική ομορφιά της να αποτελέσει πόλο έλξης και λιμάνι που θα κρατά τα παιδιά μας και δεν θα τα αναγκάζει να την εγκαταλείψουν.

Κι ακριβώς επειδή είναι ευλογία να ζεις σε ένα τετοιο μέρος, πιστεύω ακράδαντα, οτι είναι ύβρις να μην αξιοποιούνται ιδέες και σχέδια που τάζονται προεκλογικά.

Κι αν μη τι άλλο η αγάπη και η υπευθυνότητα τόσο η δική μου, όσο και της ομάδας μας, φάνηκαν και συνεχίζουν να αποδεικνύονται εμπράκτως με την ανάπλαση του εξω Αγίου-Σωτήρος, που αφιλοκερδώς το κάναμε έναν τόπο αξιοζήλευτο.

Ζητάω ταπεινά λοιπόν τη στήριξή σας, για να μπορούμε να λέμε πως βάλαμε και ‘μεις το λιθαράκι μας για την αναγέννηση της Νάουσας και όχι άλλο πια για την εκμετάλλευσή και την καταστροφή της. ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ.

Με σεβασμό και πίστη για το καλύτερο μέλλον της πόλης,

Ιωάννης Μυλωνάς.

ΣΟΦΙΑ ΣΕΡΙΑΔΟΥ

Με λένε Σεριάδου Σοφία. Μένω στη Βέροια. Γεννήθηκα στη Νάουσα και μεγάλωσα στη Στενήμαχο Ναούσης. Μαθήτευσα σε ΤΕΕ της Νάουσας και ΟΑΕΔ ΤΕΕ της Βέροιας, Διοίκηση επιχειρήσεων και τεχνικός Η/Υ αντίστοιχα.

Στα 22 μου χρόνια παντρεύτηκα και τα επόμενα χρόνια έκανα 3 παιδιά. Αφοσιώθηκα στην οικογένεια και τα παιδιά μου. Τα τελευταία χρόνια είμαι χωρισμένη και εργάζομαι στο χώρο της κομποστοποίησης.

Η εξέλιξη και ανάπτυξη είναι το ζητούμενο μου. Άρχισα με τον εαυτό μου και την καθημερινότητα μου. Βρήκα χόμπι: 1) βιβλία και βίντεο αυτοβελτίωσης, και 2) να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με το χώρο της φωτογραφίας. Το να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα είναι το επόμενο βήμα της ανάπτυξης και της εξέλιξης μου.

Η Στενήμαχος είναι ένα χωριό που παρακμάζει χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότεροι νέοι φεύγουν ενώ έχει κρυμμένους θησαυρούς ανεκμετάλευτους που περιμένουν να τους εκμεταλλευτούμε. Η αντικατάσταση του παλιού και προβληματικου υδρευτικού δικτύου είναι προτεραιότητα μας. Το κτήριο που λειτουργούσε ως παιδικό σταθμός θα διορθωθεί και θα χρησιμοποιηθεί για τουριστική χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης