άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ευχαριστήριες δηλώσεις εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με το Άλμα για το Δήμο Νάουσας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον επικεφαλής Γρηγόρη Μαρκοβίτη εκλέγονται από την ενότητα της Νάουσας ο Αριστείδης (Άρης) Τόσιος και από την ενότητα των Ανθεμίων ο Αμανάτιος (Μάνος) Αμανατίδης.

Ακολουθούν οι ευχαριστήριες δηλώσεις του Άρη Τόσιου και του Μάνου Αμανατίδη:

«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε για άλλη μία φορά και με στηρίξατε με την ψήφο σας. Να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου για την ηθική υποστήριξη. Καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου στον Γρηγόρη Μαρκοβίτη για την τιμή που έκανε να με εντάξει στην ομάδα του Άλματος, το οποίο πραγματοποίησε εδώ και ενάμιση χρόνο ένα τιτάνιο και τίμιο αγώνα, πλαισιωμένο από άξιους συνοδοιπόρους με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω σταθερός στις αξίες και θέσεις μου ως δημοτικός σύμβουλος Νάουσας, όπως και έγινε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Ο αγώνας για μια καλύτερη Νάουσα συνεχίζεται ακάθεκτα, με περισσότερη ορμή και εμπειρία.

Με εκτίμηση, Τόσιος Αριστείδης του Κωνσταντίνου»

«Έχοντας πλέον το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών μας εκλογών, θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.

Η επιλογή από τους πολίτες έγινε. Το “ΑΛΜΑ” παίρνοντας το 20% περίπου του εκλογικού σώματος θα εκπροσωπηθεί με τρεις δημοτικούς συμβούλους. Ο αγώνας που δώσαμε κατά την προεκλογική περίοδο δεν ήταν εύκολος. Ίσως να ήταν και άνισος και αυτό γιατί δεν είχαμε στη διάθεσή μας ούτε κομματικούς μηχανισμούς (βουλευτές και υπουργούς), αλλά ούτε εξουσία στα χέρια μας για να είμαστε “αρεστοί”

Κόντρα σ’όλα αυτά δώσαμε έναν τίμιο, καθαρό και ανιδιοτελή αγώνα. Δεν καταφέραμε όμως να πείσουμε τους συμπολίτες μας για τη δική μας πρόταση.

Από τη θέση της αντιπολίτευσης θα δώσουμε τον αγώνα για δίκαιες λύσεις και πρόοδο. Θα επικροτήσουμε το σωστό, θα είμαστε όμως σκληροί με τις λάθος προτάσεις.

Το “ΆΛΜΑ” είναι μια πρωτοβουλία Δημοτών, έχει και παρόν και μέλλον!! Δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου για αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Θα συνεχίσουμε, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους, θα είμαστε μπροστά στους αγώνες τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης