άλμα για το Δήμο Νάουσας

Εκεί που ζούμε… θέλουμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα

Δεν είναι ρομαντικό να λέμε ότι θέλουμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Όμορφα πρόσωπα με περιεχόμενο προστίθενται και σήμερα στην ομάδα μας για να βοηθήσουν να μείνουμε εδώ και να υπάρχει ποιότητα εκεί που ζούμε…

*

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ονομάζομαι Γεωργιάδης Χριστόφορος και είμαι από το Ροδοχώρι. Τα τελευταία χρόνια μένω στην πόλη της Νάουσας.

Έχω πτυχίο Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών από το ΤΕΙ Καβάλας (παράρτημα Δράμας). Είμαι η δεύτερη γενιά του Οινοποιείου Αργατία Οινοποιείο – Argatia Winery και από το 2021 έχω αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης.

Όταν μου έκανε την πρόταση ο κύριος Γρηγόρης να συμμετέχω στην ανεξάρτητη παράταξη Άλμα μπορώ να πω πως ξαφνιάστηκα λίγο! Ο χρόνος μου ήταν και είναι αρκετά περιορισμένος λόγω της δουλειάς μου αλλά και της συμμετοχής μου στης δράσεις του κρασιού της πόλης μας. Ήμουν διστακτικός στην αρχή καθώς δεν έχω ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση καθόλου. Μετά από αρκετό καιρό σκέψεων, συναντήσεων και συζητήσεων, κατάφερα να δω κι εγω το κοινό όραμα των ανθρώπων που συμμετέχουν στην κίνηση αυτή. Ένα όραμα που πιστεύω πρέπει να καταφέρουν να δουν όλοι οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή μας!

Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του Γρήγορη και να συμμετέχω και εγώ ενεργά! Οι λόγοι για την απόφαση μου είναι πολλοί. Αλλά πρώτος και κύριος λόγος είναι πως βλέπω την περιοχή μας να μαραζώνει σιγά σιγά παρόλο που έχουμε τρομερό πλούτο και απίστευτα μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Βλέπω μια περιοχή που την εγκαταλείπουν οι νέοι άνθρωποι (και όχι μόνο), οι νέοι που είναι κυριολεκτικά η κινητήρια δύναμη ενός τόπου. Αυτό με στεναχωρεί βαθύτατα. Όταν ήμουν φοιτητής αποφάσισα πως θέλω να γυρίσω και να μείνω εδώ, στον τόπο μου, εδώ που μεγάλωσα.

Γρηγόρη, εγώ μπορώ να προσφέρω, μπορώ να βοηθήσω και το θεωρώ καθήκον μου! Θέλω να δω την περιοχή μας να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς! Θέλω να γίνει η περιοχή μας το πιο όμορφο μέρος του πλανήτη! Και γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένα μεγάλο Άλμα!

ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η περιοχή μας είναι όχι μόνο ο τόπος γεννήσεώς μας, αλλά και ο τόπος που μας συνδέει με τις αξίες της και τους ανθρώπους της. Μετά από 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και μια μακρόχρονη επαγγελματική πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής, αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και ταυτόχρονα μαζί με την οικογένειά μου να επιστρέψουμε πίσω στον τόπο μας, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής και κυρίως να συμβάλλουμε στην δημιουργία αναμνήσεων.

Η επιστροφή και η καταγραφή της ζωής στη φύση και στο χωριό, προβάλλεται μέσα από καθημερινές μας ιστορίες στο Πάμε Χωριό; προτρέποντας με τον δικό μας τρόπο, να ακολουθήσουν και άλλοι, και να γεμίσουμε τον τόπο με νέο κόσμο και πολλά παιδιά!!

Η υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν είναι απλά μια επιλογή, αλλά μια δέσμευση για περαιτέρω δράση, μαζί με όλους εσάς. Οι πολλαπλές εμπειρίες μου σε διάφορους τομείς με καθιστούν μια υποψήφια που δεν ακολουθεί συνηθισμένες προσεγγίσεις.

Στην πορεία μου, έχω αναπτύξει μια ευρεία γνώση στον τομέα της τέχνης. Αυτοδίδακτη καλλιτέχνης Kostello’s Artwww.kostellosart.com με πληθώρα συμμετοχών σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ζωγραφική σε καμβά, ψηφιακή τέχνη, NFTs και Printable Designs με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται ήδη σε πλατφόρμες όπως η Saatchi Art, OpenSea & Redbubble.

Η επαγγελματική μου εμπειρία ως digital marketer με έχει βοηθήσει να ενώσω την τέχνη με την τεχνολογία! Digital Marketer Kostello’s Marketingwww.kostellosmarketing.com με επίκεντρο τη δημιουργία και εκτέλεση στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ για πελάτες διαφόρων κλάδων & ανάπτυξη διαφημιστικών καμπανιών σε κοινωνικά δίκτυα, δημιουργία περιεχομένου και promo διαφημιστικών video για προσέγγιση πελατών και αύξηση πωλήσεων.

Τέλος, η εμπειρία μου ως διοργανώτρια καλλιτεχνικών εκδηλώσεων μου έχει δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσω και να υλοποιώ εκδηλώσεις που συνδυάζουν την τέχνη με την κοινότητα και την άριστη προβολή τους μέσω των Social Media Kostello’s Events – διοργάνωση και συντονισμός επιτυχημένων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συνεργασία με τοπικές κοινότητες και φορείς για την προώθηση του πολιτισμού και της τέχνης.

Στόχος μου είναι να συνδυάσω αυτές τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς μου σε συνεργασία με όλους τους αξιόλογους και έμπειρους συνυποψήφιους και όλους εσάς για να επιτύχουμε πραγματική αλλαγή. Θέλω να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου η τέχνη θα συναντά την τεχνολογία και θα ενθαρρύνει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Θέλω να προωθήσω πολιτικές που θα ενισχύσουν την προσέλευση επισκεπτών και την τουριστική προβολή της περιοχής μας. Θα ενισχύσω τη συνεργασία με τους καλλιτέχνες και τους φορείς του πολιτισμού για να δημιουργήσουμε μια δυναμική παρουσία, με εκδηλώσεις που θα εμπνέουν και θα συνδέουν τον Δήμο μας με φορείς όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας είναι να αξιοποιήσουμε το πλούσιο πολιτισμικό μας υπόβαθρο και να το συνδυάσουμε με την καινοτομία του 21ου αιώνα.

Είμαι λοιπόν η Ειρήνη Κωστελίδου, μητέρα 3 παιδιών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κοπανό. Η υποψηφιότητά μου δεν έρχεται να καλύψει μια προσωπική μου ανάγκη αλλά να συμμετέχω μαζί σας σε μια ονειρική διαδικασία αναβάθμισης της περιοχής μας! Σας προσκαλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τις ανησυχίες και τα όνειρά σας για τον Δήμο μας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα είναι πρωτοπόρος στον πολιτισμό.

Motto μου: Create Art- Create Dreams- Create Memories- Create the Future και τώρα πια #βλεπουμεμονομπροστα για τον #τοποπουζουμε με leader τον #ΓρηγορηςΜαρκοβίτης και το #αλμαγιατονΔήμοΝαουσας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Ονομάζομαι Σταύρος Παπαϊωάννου. Γεννημένος στην Βέροια το 1977 και καταγόμενος από το Αγγελοχώρι. Σπούδασα στο Μπάρι της Ιταλίας Πληροφορική και εργάζομαι ως Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος στην εταιρία Novatec. Από τον γάμο μου με την Σοφία (Φούλη) Κατσιαμάκα απέκτησα δυο παιδιά και μένουμε μόνιμα στη Νάουσα.

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό στην περιοχή μας είναι η έλλειψη εξωστρέφειας. Τα νέα παιδιά φεύγουν και δεν έχουν κίνητρα να μείνουν στον τόπο τους. Ο αγροτικός τομέας με την σειρά του, χρειάζεται μια σειρά παρεμβάσεων με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της οδοποιίας, αλλά και πολλά άλλα.

Η συμμετοχή μου στην Πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας με τον Γρήγορη Μαρκοβίτη, χαρακτηρίζεται και υπαγορεύεται από την αγάπη μου για τον Δήμο μας. Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου διαπίστωσα αμέσως ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα είναι η ανιδιοτέλεια, η διάθεση για προσφορά και η ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΧΑΡΗΣ

Ονομάζομαι Τσιοχάρης Κωνσταντίνος του Θεοχάρη. Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1961, είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια μουσικής Σοφία Μπαλτζή και έχω τέσσερα παιδιά.

Πρώτο πτυχίο Μηχανολόγου Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων των Κ.Α.ΤΕ.Ε. Θεσ/νίκης. Δεύτερο Πτυχίο Τεχνολόγου Εκπαιδευτικού της τετραετούς φοίτησης Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.. Αθήνα. Μετεκπαιδεύτηκα στη Γενική Τεχνολογία. Φοίτησα στο μεταπτυχιακό τμήμα του Πολυτεχνείου του Βόλου του τμήματος Μηχανολόγων με θέμα: «Διαχείριση Ενέργειας και αντιρρυπαντική Τεχνολογία».

Εργάστηκα στην Δημόσια Εκπαίδευση ως αναπληρωτής και μετέπειτα ως μόνιμος καθηγητής σε διαφόρους τύπους Σχολείων από το 1990 έως το 2013. Για μια διετία αποσπάστηκα ως διοικητικός και εκπαιδευτής στο Ι.Ε.Κ. Νάουσας. Υπηρέτησα σε θέσεις Γυμνασιάρχη και Λυκειάρχη, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα για λόγους υγείας, που, όμως, δεν με εμποδίζουν να συμμετέχω ενεργά στα κοινά – άλλωστε με την συμμετοχή μου αυτό θέλω να σηματοδοτήσω.

Μετά την συνταξιοδότησή μου εφαρμόζοντας στην πράξη την «δια βίου μάθηση»:

Φοίτησα και έλαβα πτυχίο από την Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Έκανα την πρακτική άσκηση για 18 μήνες στο γραφείο του Γρηγόρη Μαρκοβίτη και ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις στον πανελλήνιο διαγωνισμό Δικηγόρων διορίστηκα δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας.

Είμαι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας (Ο.Β.Ι.) τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Στον τεχνολογικό τομέα έκανα ειδικές κατασκευές ξύλου και μετάλλου. Ασχολήθηκα με καινοτόμες αγροτικές καλλιέργειες (ιπποφαές, ρόδι, ελιές, βιολογικό αμπέλι και κρασί). Το 2007 εγκατέστησα τον πρώτο στο Νομό φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 20KW.

Διετέλεσα πρόεδρος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων (δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) και ήμουνα μέλος του Δ.Σ .της Ένωσης Γονέων Νάουσας. Επίσης υπήρξα μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Εκμετάλλευσης Φυσικών Πόρων (Δ.Ε.Ε.ΦΥ.Π.) του Δήμου Νάουσας την περίοδο 2002-2006.

Θεωρώ ότι όσα δύσκολα και αν συμβούν σε κάποιον δεν πρέπει να απογοητεύεται, αλλά να ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και να προσπαθεί να προσφέρει στην κοινωνία

Γι’ αυτό και εγώ, συνεχίζοντας να είμαι ενεργός πολίτης, συμπαρατάσσομαι με την πρωτοβουλία Άλμα για τον Δήμο Νάουσας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη, με τον οποίο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά και στην οποία πρωτοβουλία μετέχουν ιδιαίτερα αξιόλογοι συμπολίτες. Εκτιμώ ότι είναι η τελευταία και μόνη ελπίδα να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας για να τον δούμε και πάλι να ευημερεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης