άλμα για το Δήμο Νάουσας

Εδώ στο Δήμο Νάουσας ζούμε και θα ζούμε! Το τραγούδι αισιοδοξίας για αλλαγή στον τόπο μας!

Εμείς ζούμε στο Δήμο Νάουσας και θέλουμε και τα παιδιά μας να ζουν εδώ! Σε έναν πραγματικά ζωντανό τόπο, σε ένα «καθαρό» βουνό, σε έναν ανθισμένο κάμπο! Η υποψηφιότητά μας με το Άλμα θέλουμε να είναι η νέα σελίδα θετικότητας για να γίνει ο Δήμος μας λειτουργικός και ελκυστικός. Αυτό σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα! Κι έχουμε και άλλα!

Θέλουμε τη στήριξή σας στις 8 Οκτωβρίου! Για εμάς που ζούμε εδώ! Ψηφίζουμε Γρηγόρη Μαρκοβίτη για Δήμαρχο! Με χαμόγελο και αισιοδοξία!

Ευχαριστούμε τη δική μας συνοδοιπόρο και υποψήφια Eirini Kostelidou που με τόση αγάπη και δημιουργικότητα σκηνοθέτησε στίχο στίχο αυτό το τραγούδι! Κάθε εικόνα που επιλέχθηκε είναι από τον τόπο μας, την πόλη μας, τις κοινότητες μας, το βουνό μας, τα νερά μας, την ιστορία και το μέλλον μας!

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους της πρωτοβουλίας Άλμα για το Δήμο Νάουσας για τα χαμόγελά τους και την παρουσία τους στο video, τα καταστήματά μας και τις επιχειρήσεις μας και τον Ιππικό Σύλλογο Νάουσας «Πήγασος». Ευχαριστίες για τη βοήθεια για το υπέροχο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα οφείλονται στον ταλαντούχο Tomas Tsimbris. Και φυσικά ευχαριστούμε το Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου που ευγενικά μας παραχώρησε για το video αυτό το τραγούδι του που μας εκφράζει τόσο πολύ από την αρχή της πρωτοβουλίας μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης