άλμα για το Δήμο Νάουσας

Δήλωση Γρηγόρη Μαρκοβίτη για την επομένη της δεύτερης Κυριακής και την επέτειο της Νάουσας

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Οι συνδημότες μας αποφάσισαν ότι για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια την διοίκηση του Δήμου Νάουσας θα την ασκήσει ο Κοινός Τόπος και ο επικεφαλής του Νικ.Κουτσογιάννης, τον οποίο και συγχαίρω για την εκλογική του νίκη.

Τυπικά, μέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης ορίζεται η 1-1-2024, ΟΜΩΣ :

Επειδή βασική και κύρια δέσμευση του Κοινού Τόπου, τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα, ήταν ο αγώνας για την προστασία του Βερμίου και επειδή οι εργασίες στο Βουνό μας γίνονται με εντατικούς και ανελέητους ρυθμούς, ΚΑΛΩ τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο να επισπεύσει ΑΜΕΣΑ όλες τις αναγκαίες διαδικασίες για την ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της απόφασης που ελήφθη πέρυσι τον Ιούλιο, έτσι ώστε, πάντα σε συνεργασία με το SOS ΒΕΡΜΙΟ, η νομική υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και των δημοτών μας να ανατεθεί από τον Δήμο στο Νομικό και Τεχνικό Επιτελείο που θα προτείνει το SOS ΒΕΡΜΙΟ και όχι, βέβαια, σ’ αυτό που είχε προτείνει ο κ.Καρανικόλας.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια απώλειας ούτε και μίας ημέρας. Η καταστροφή ξεκίνησε ήδη και δεν επιτρέπεται να ολιγωρούμε επικαλούμενοι τυπικές προφάσεις και δικαιολογίες.

Αναμένουμε, λοιπόν, αύριο κιόλας, να κληθούμε ως Άλμα για το Δήμο Νάουσας, πάντα ομού με τους εκπροσώπους του SOS ΒΕΡΜΙΟ, έτσι ώστε να κάνουμε από κοινού και άμεσα όλα τα επόμενα βήματα που, δυστυχώς, δεν έγιναν μέχρι σήμερα.

Φίλες και φίλοι

Δεν νοείται να τιμάμε την επέτειο της απελευθέρωσης της Ηρωικής μας Πόλης ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΟΥΝΟ.

Χρόνια Πολλά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης