άλμα για το Δήμο Νάουσας

Δήλωση Γρηγόρη Μαρκοβίτη για τη 2η Κυριακή των εκλογών

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Είναι κοινή διαπίστωση της εβδομάδας που πέρασε ότι ορισμένοι είναι αδιόρθωτοι και αμετανόητοι. Τα όσα διαδραματίστηκαν, ένθεν κακείθεν, είναι απολύτως ενδεικτικά των λόγων που ο Δήμος μας έφτασε σε αυτό το έσχατο σημείο.

Δυστυχώς, οι συνδημότες μας επέλεξαν και προτίμησαν αυτή την εξέλιξη, αυτό το κλίμα διχόνοιας, μίσους και αντιπαλότητας.

Εμείς σαν Άλμα για το Δήμο Νάουσας δείξαμε ένα άλλο δρόμο και αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε να δείχνουμε. Τον δρόμο της ομόνοιας, της σύμπνοιας, της προόδου, της ανάπτυξης και των θετικών συνεργειών.

Σε αυτό το δρόμο θα μείνουμε, πιστοί στις αρχές μας και τις διακηρύξεις μας.

Σε αυτό το δρόμο σας καλούμε για συμπόρευση όλες και όλους εσάς που είσαστε απογοητευμενοι από την μέχρι σήμερα κατάσταση.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ελάτε να πλαισιώσετε το Άλμα, που καθημερινά δυναμώνει και σε αυτό εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι συνδημότες μας, κυρίως αυτοί που δεν μας ψήφισαν και ήδη έχουν μετανιώσει.

Όποια διοίκηση κι αν προκύψει απόψε, θα πρέπει να έχει υπόψη της ότι το Άλμα δεν θα της επιτρέψει να λειτουργήσει σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών, είτε με πράξεις που είδαμε στο παρελθόν, είτε με παραλείψεις που είναι εξίσου επιζημιες.

Τέλος, το Άλμα θα επικροτεί κάθε πρόταση και θα ενισχύει κάθε θετικό βήμα και κάθε ενέργεια που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Έστω και την ύστατη αυτή στιγμή ας επικρατήσει από αύριο η ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μας και όχι για το τομάρι μας.

ΥΓ : Και μια συμβουλή προς αμφότερους. Ας ηρεμήσουν λίγο τα “τσανάκια” σας, γιατί είτε “γλείφοντας”, είτε “δαγκώνοντας”, την ίδια ζημιά κάνουν.

Άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ο επικεφαλής

Γρηγόρης Νικ. Μαρκοβίτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης