άλμα για το Δήμο Νάουσας

Δήλωση Άλματος για τις Εθνικές Εκλογές: ο πολιτικός πολιτισμός που θέλουμε να προάγουμε

Καλή επιτυχία στους άξιους και ικανούς της αυριανής αναμέτρησης!

Ως πρωτοβουλία Άλμα για τον Δήμο Νάουσας εξ αρχής δηλώσαμε ότι δεν επιδιώκουμε την στήριξη από κάποιο κόμμα, αλλά την συνεργασία και μόνο με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου που έχουν και αυτά προτάσεις για τον τόπο μας.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, σε αντίθεση με τους άλλους υποψηφίους των δύο συνδυασμών, ήμασταν οι μόνοι που συνειδητά δεν επιδιώξαμε να εμφανιζόμαστε σε γραφεία και συγκεντρώσεις.

Εμείς επιλέξαμε να μην παραστούμε σε προεκλογικές εκδηλώσεις κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, παρόλο που ο καθένας μας έχει τις πολιτικές του προτιμήσεις, γιατί ως πρωτοβουλία εκπροσωπούμε όλους τους δημότες και όχι μέρος αυτών. Και αν η παρουσία κάποιων ήταν θεσμική θα έπρεπε να γίνει ισομερώς σε όλους τους υποψηφίους και κόμματα.

Από την αυριανή εκλογική διαδικασία ευχόμαστε ειλικρινά να εκλεγούν εκείνοι οι υποψήφιοι που θα μπορέσουν να προσφέρουν στον τόπο μας, να τιμήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας και να συμβάλλουν ουσιαστικά και καθοριστικά για την πολυπόθητη ανάπτυξη και πρόοδο.

Και εμείς με τη σειρά μας θα είμαστε δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, γιατί πάνω απ’ όλα βάζουμε το συμφέρον του Δήμου Νάουσας.

Το Άλμα για τον Δήμο μας μπορεί να γίνει Άλμα για την Ημαθία γενικότερα.

Επιδιώκουμε στα επόμενα 10 χρόνια να μιλά όλη η Ελλάδα για τον Δήμο Νάουσας, όπως τώρα μιλάει για τα Τρίκαλα, Περιστέρι, Γλυφάδα και πολλούς ακόμη Δήμους. Και αυτό θα καταφέρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης