άλμα για το Δήμο Νάουσας

Δεύτερη τετράδα υποψηφίων μες στην εβδομάδα!

Μήπως μία ανακοίνωση την εβδομάδα δεν είναι αρκετή; Πάμε για μια τετράδα ακόμη!

Δήμος Διδασκάλου:

«Είμαι ο Δήμος Διδασκάλου απόστρατος τού Πυροσβεστικού Σώματος. Η δουλειά τού Πυροσβέστη είναι συνυφασμένη με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι μετά την αποστρατεία μου θεωρώ ως υποχρέωση την συμμετοχή μου στα κοινά για να προσφέρω στον τόπο μας.

Ο τόπος είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Αυτό υπαγορεύει την συμμετοχή της πρωτοβουλίας Άλμα για τον Δήμο Νάουσας. Μια πρωτοβουλία που έχει όραμα με μακροπρόθεσμο ορίζοντα για τον τόπο. Χρειάζεται συλλογικό όραμα και φαντασία για να γίνει το Άλμα και να αποτινάξουμε το κλίμα εσωστρέφειας και μιζέριας που μας έχει καταπλακώσει.

Συντάσσομαι στην προσπάθεια αυτή με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη γιατί έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και εχέγγυα που εγγυώνται ότι μπορεί να συγκεράσει τις καινοτόμες ιδέες, τις γνώσεις-ικανότητες, ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν την πρωτοβουλία Άλμα με την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών.»

Γιώργος Πουλτίδης:

«Είμαι ο Γιώργος Πουλτίδης. Γεννήθηκα το 1967. Αγρότης στο επάγγελμα από νέος και δραστηριοποιούμαι στην Βέροια. Είμαι παντρεμένος με μια κόρη.

Είμαι από ένα χωριό στολίδι, το Ροδοχωρι, όπου δυστυχώς παραμένει εδώ και χρόνια ανεκμετάλλευτο. Χάρη στη θέση του χωριού και την απόστασή του από γειτονικές πόλεις θα μπορούσαμε να το αναδείξουμε τόσο σε κόμβο σύνδεσης και εξωστρέφειας όσο και σε ένα τουριστικό μέρος με γειτονιές όπως ο Άγιος Γεώργιος ο Περιστερεώτας κ.α. Στόχος και πρόταση μου είναι η ένδειξη του χωριού ως ένα κύτταρο ανάπτυξης από το οποίο θα ωφεληθεί όλος ο Δήμος μας!»

Στέλιος Φεύγας:

«Την αγαπώ αυτήν την πόλη, γι’αυτό την επέλεξα για να μεγαλώσω το γιο μου. Αλλά θέλω να την δω να ευημερεί για να το νιώσει αυτό και το ίδιο το παιδί μου.

Είμαι ο Στέλιος, tattoo artist και με όρεξη να προσφέρω στον τόπο μου πλάι στο Γρηγόρη. Με νεανική διάθεση, χαμόγελο και πράξεις.»

Έφη Φουνταλή:

«Ονομάζομαι Ευφραξία Φουνταλή, είμαι 47 ετών, παντρεμένη κι έχω τρεις γιους. Έχω τελειώσει κομμωτική και υποστήριξη συστημάτων και εφαρμογών στον τομέα της πληροφορικής. Έχω περάσει στο ΤΕΙ Γρεβενών αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Προσφάτως πήρα πτυχίο Νοσηλευτικής κι εργάζομαι στο Νοσοκομείο Νάουσας σχεδόν 14 χρόνια.

Για το Δήμο μας θέλω να αποκτήσει ξανά τη ζωντάνια και την αίγλη που θυμάμαι από τα μικρά μου χρόνια και να μπορέσει να κρατήσει τη νεολαία του εδώ. Θέλω το Νοσοκομείο μας να είναι 100% λειτουργικό όπως το θυμάμαι παλιά γιατί αυτό το Νοσοκομείο έγινε από Ναουσαίους δημότες και υπάρχει για όλο τον κόσμο αφού το επισκέπτονται και το εμπιστεύονται από όλη την Ελλάδα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης