άλμα για το Δήμο Νάουσας

Από Άνω Ζερβοχώρι και Μαρίνα έως Νάουσα – όλοι για τον τόπο μας

Όσο προσθέτουμε και άλλες υποψήφιες και υποψηφίους στην ομάδα φαίνεται όλο και περισσότερο στα κείμενά τους η τεράστια ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση στο Δήμο μας, να ασχοληθούμε όλοι γιατί έχουμε χρέος για εμάς και τις επόμενες γενιές.

*

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΓΛΟΥ

Είμαι ο Ευριπίδης Δήμογλου του Ιωάννη και γεννήθηκα στο Άνω Ζερβοχώρι, όπου και κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά μου. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και έχω τέσσερα (4) εγγόνια.

Από την ηλικία των 18 ετών συμμετείχα ενεργά ως συνδικαλιστής στο Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας. Διετέλεσα αιρετός αντιπρόσωπος στην ΕΑΣ Βέροιας και επιστάτης στην τότε ΑΓΡΕΞ. Το 1986, με την ίδρυση του Διαδημοτικού Ραδιοφώνου Ημαθίας, είχα δική μου καθημερινή εκπομπή με τον τίτλο «Ραδιοφωνικός Περίπατος» και επί έξι (6) χρόνια εργάστηκα ως δημοσιογράφος στην καθημερινή εφημερίδα ΛΑΟΣ, ενώ παράλληλα συνεργαζόμουν με την TV Θεσσαλονίκη.

Τέλος, διατηρούσα επιχείρηση πρακτορείου ΟΠΑΠ επί 30 συνεχόμενα χρόνια. Σήμερα είμαι συνταξιούχος, αλλά συνεχίζω να είμαι συνδικαλιστής και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ειρηνούπολης και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο μπορώ για να βελτιώνονται συνέχεια οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας, αλλά και να διαγράφεται ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Αυτά τα σημαντικά στοιχεία πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να τα εγγυηθεί σήμερα μόνο η Πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας και ο Γρηγόρης Μαρκοβίτης που όλοι γνωρίζουμε ότι κινείται με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, χωρίς ιδιοτέλεια και δεύτερες σκέψεις. Η εκλογή του Γρηγόρη θα είναι επιτυχία και νίκη όλου του Δήμου Νάουσας.

ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Είμαι η Κοσμίδου Ζαχαρούλα (Χαρά). Γεννήθηκα στη Βέροια, από το 1996 ζω και εργάζομαι στη Νάουσα. Φοίτησα στη Μαθηματική σχολή του ΑΠΘ, στο Οικονομικό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών και έχω τελειώσει την Σχολή Λογιστών. Έχω ολοκληρώσει σπουδές στην Τέχνη-Ζωγραφική, Αγιογραφία, Σκηνικά, Κατασκευές, Διδασκαλία σε καλλιτεχνικά εργαστήρια ζωγράφων και στο εργαστήρι Αγιογραφίας της Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας.

Οι σπουδές μου στα Χρηματοοικονομικά με βοήθησαν να εργαστώ επί 10 έτη στην γραμματεία του χρηματοοικονομικού ομίλου της ALLIANZ και οι καλλιτεχνικές μου γνώσεις με οδήγησαν να συνεργαστώ με πολλούς φορείς όπου δίδαξα ζωγραφική και αγιογραφία σε παιδιά και ενήλικες.

Συνεργάστηκα με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας επί 10 έτη όπου και υπήρξα καλλιτεχνική Διευθύντρια, με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικά σχολεία της Νάουσας, με το Πνευματικό κέντρο Χαλάστρα, με τον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας, με τον πολιτιστικό σύλλογο ΜΙΕΖΑ Κοπανού. Από το 2016 συνεργάζομαι με το Ωδείο της Ι.Μ. Βέροιας Ναούσης όπου διδάσκω Ζωγραφική και Αγιογραφία και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Ημαθίας.

Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια, με πολλή δουλειά και μεράκι παρουσίασα τις προσωπικές μου δημιουργίες σε 35 εκθέσεις Ζωγραφικής και Αγιογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ανησυχίες μου ως καλλιτέχνης και η ανάγκη μου για δράση, με οδηγούν να κάνω Άλματα στη ζωη μου συνεχώς. Αυτή τη φορά μαζί με τον κ. Μαρκοβίτη και την ομάδα του “ΑΛΜΑ” επιδιώκω να δώσω τέλος στο τέλμα που η Ηρωική Πόλη της Νάουσας, η ευρύτερη περιοχή μας και να συμβάλλω στην αναγέννηση της και στην αποκατάσταση της ευημερίας της.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΠΟΦΤΣΗ

Ονομάζομαι Γλυκερία Μπόφτση. Είμαι αγρότισσα και μένω στην κοινότητα Μαρίνας Νάουσας. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και δυο φορές μητέρα δύο εγγονών.

Είμαι υποψήφια με το Άλμα για τον Δήμο Νάουσας γιατί δεν ανέχομαι άλλο την εγκατάλειψη της Μαρίνας και γιατί σκοπεύω να συμμετάσχω νοικοκύρεμα της.

Θέλω άμεσα τα παιδιά μας να είναι περήφανα για την κοινότητα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΠΗΤΑΝΟΣ

Ως ενεργός δημότης του δήμου μας, βλέποντας και βιώνοντας τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την υποψήφια δημοτική παράταξη «ΑΛΜΑ» του Γρήγορη Μαρκοβίτη, καθώς με ενέπνευσε με τη μόρφωση και τις ιδέες του να συνεργαστώ μαζί του. Γιατί μου θύμισε ότι δεν αρκεί να παρακολουθείς σιωπηλά, άλλα στα δύσκολα πρέπει να βγαίνεις μπροστά.

Η βελτίωση της ζωής των πολιτών του δήμου μας και η αναβάθμιση του τόπου μας δεν αναβάλλονται. Πέρα από κόμματα, πολιτικούς και τακτικές άλλων εποχών άνθρωποι με ικανότητα, μεράκι και φιλότιμο μπορούν να παλέψουν για μια καλύτερη κοινωνία. Αρκεί να αφήσουμε πίσω απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να εμπιστευτούμε το όραμα, την ευρηματικότητα, την ακεραιότητα, την κρίση και την εργατικότητα των νέων ανθρώπων.

Μπορεί η κατάσταση στον τόπο μας να είναι δύσκολη, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας και όταν μας ρωτήσουν τι κάναμε εμείς τις δύσκολες αυτές στιγμές, να μπορούμε να τους πούμε ότι ήμασταν εκεί, δηλώσαμε «παρών» και παλέψαμε. Είναι στο χέρι του καθένα μας να αποφασίσει τη στάση που θα κρατήσει και να δεχθεί τις συνέπειες. Η αδιαφορία δεν είναι απάντηση στα προβλήματα της κοινωνίας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης