άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ανεπανάληπτη ενεργοποίηση συνδημοτών μας

Ο ενθουσιασμός μας δεν μπορεί να μετρηθεί κάθε φορά που κάποιος δημότης αποφασίζει να μπει στην ομάδα μας και αυτό διότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ενεργοποιούνταν με τόση ζέση αν δεν ήταν μεγάλη η ανάγκη για τον τόπο μας. Επομένως κι εμείς δεν μπορούμε παρά να μην μοιραστούμε και μια τέταρτη τετράδα για αυτή την εβδομάδα!

*

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το Άλμα για το Δήμο Νάουσας με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη και την ομάδα του γιατί πιστεύω στην δυναμική του Δήμου μας και των πολιτών και γιατί σας θέλουμε όλους κοντά μας για ένα πιο δυνατό και όμορφο Δήμο.

Έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα που παραμένουν ανεκμετάλλευτα. Εξωστρέφεια, επισκεψιμότητα, προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας. Αυτές είναι για μένα οι λέξεις κλειδιά.

Είμαι γεννημένος το 1982 στη Νάουσα, από Ναουσαίους γονείς, μένω εδώ και εργάστηκα ως θερμο – υδραυλικός για 15 συνεχόμενα χρόνια. Τώρα είμαι μόνιμος υπάλληλος στην εταιρία «DAIOS PLASTIC». Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Ράπτη και έχουμε δύο παιδάκια, ένα αγόρι 3,5 ετών και ένα κορίτσι 10 ετών. Και γι’ αυτά τα παιδιά, όχι μόνο τα δικά μου, οφείλουμε όλοι να αγωνιζόμαστε.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΜΠΑΣΗΣ

Γεννημένος το 1975 στη Νάουσα, όπου και κατοικώ μόνιμα. Έχω ένα γιο, ηλικίας 20 ετών και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης εδώ και τριάντα (30) χρόνια περίπου. Διατηρώ το καφέ – μπαρ MARCO POLO. Έχω δουλέψει ως Bartender σε πολλές επιχειρήσεις στη Χαλκιδική, Πιερία, Ρόδο κλπ, αλλά και στη Νάουσα.

Επειδή η αύξηση της επισκεψιμότητας σε όλο το Δήμο μας συνδέεται άμεσα με την αύξηση του εισοδήματος όλων μας και με την αύξηση των θέσεων εργασίας που όλοι επιθυμούμε για να μη φεύγουν τα παιδιά μας μακριά, πιστεύω ότι η πρωτοφανής αυτή πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας με τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη, που δεν έχει προηγούμενο, είναι η μοναδική μας ελπίδα να ζωντανέψουμε ξανά.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΗΛΚΟΥ

Γεννήθηκα το 1969 στη Νάουσα και έκτοτε ζω μόνιμα εδώ. Από τον γάμο μου με τον Ηλία Ήλκο απέκτησα δύο παιδιά, τον Βασίλη και τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής είναι ΑΜΕΑ και σήμερα είναι 25 ετών. Έτσι, εδώ και 23 χρόνια έχω αφιερωθεί στην ανατροφή και φροντίδα του.

Διετέλεσα γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου Νάουσας για οκτώ (😎 χρόνια. Παράλληλα, δούλευα σε διάφορες εργασίες, όπως στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, στον ΑΣΕΠΟΠΝ και σήμερα εργάζομαι στο Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Περιττό να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα των ΑΜΕΑ και ένας από τους λόγους που με έκαναν να αποφασίσω την συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία Άλμα για το Δήμο Νάουσας του Γρηγόρη Μαρκοβίτη είναι η δέσμευση για δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Κυρίως, όμως, είναι η πεποίθησή μου ότι ο Γρηγόρης και όλοι όσοι απαρτίζουν αυτήν την πρωτοβουλία κινούνται με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την αγάπη τους για τον τόπο μας και την πρόοδό του.

ΜΑΡΙΑ ΦΕΙΔΑΡΗ

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Μεγάλωσα στη Νάουσα και με αγάπη για τον τόπο μου παρέμεινα εδώ. Η οικογένειά μου είχε το φούρνο του Φείδαρη. Μία από τις ευαισθησίες μου είναι το Νοσοκομείο μας – η μητέρα μου ως μια από αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Συλλόγου Φίλοι του Νοσοκομείου Νάουσας και πρωτεργάτες στη διοίκηση του συλλόγου μού μετέδωσε από μικρή την αγάπη και έγνοια που πρέπει να έχουμε όλοι οι δημότες για αυτό τον θησαυρό και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το ενισχύουμε.

Ρόλο στην απόφασή μου να μπω κι εγώ στο Άλμα για το Δήμο Νάουσας έπαιξε κυρίως η επιθυμία μου να θέλουν και τα δικά μου παιδιά να μείνουν εδώ και να μπορούν να το κάνουν. Όλοι οι πολίτες αυτού του τόπου πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα για αλλαγή της κατάστασης. Επίσης χάρη στους ανθρώπους του άλματος και τις συζητήσεις που κάνουμε αισθάνθηκα ότι η φωνή μου ακούγεται. Και έτσι θα συνεχίσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης