άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ανακοίνωση πρώτων υποψηφίων από το Άλμα

Θέλουμε να κινηθούμε διαφορετικά. Κάθε βδομάδα θα ανακοινώνουμε τις υποψήφιες και υποψηφίους μας σε μικρές ομάδες με μία πρόταση του καθενός για να συνδιαμορφώσουμε τις τελικές μας θέσεις, πάνω στις οποίες θα μπουν οι βάσεις για γίνουν, επιτέλους, τα αναγκαία άλματα.

Ευαγγελία Κυράνου

Η Νάουσα Ημαθίας μπορεί να γίνει ένας ισχυρός πόλος έλξης!

Πρέπει να αγωνιστούμε γι’αυτό! Η Νάουσα, μπορεί να αναγεννηθεί ξανά, εμείς δίνουμε το όραμα, αγώνα και πίστη για το καλύτερο μέλλον του τόπου, στον οποίο ζούμε!

Ως διατροφολόγο-διαιτολόγο με ενδιαφέρει και η “υγεία ” της πόλης μας, όπως και η υγεία του ανθρώπου! Η πρόταση του άλματος για ένα κέντρο ευζωίας είναι μια εξαιρετική προοπτική για να αναδείξουμε παράλληλους τομείς σε έναν τόπο που έχει όλες τις κατάλληλες συνθήκες.

Αντώνης Λογγινίδης

Ονομάζομαι Αντώνης Λογγινίδης. Κατάγομαι από το Ροδοχώρι κι εργάζομαι ως τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο της Νάουσας εδώ και 20 χρόνια. Από το 2010 ως συνδικαλιστής δίνουμε αγώνες να μείνει το Νοσοκομείο όρθιο. Δεν είναι εύκολο. Και σε έναν τέτοιο αγώνα θέλουμε μια δημοτική αρχή ΠΑΡΟΥΣΑ.

Για αυτό συμπαρατάσσομαι με το Άλμα και με το Γρηγόρη. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μια Δημοτική Αρχή που θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει να υπάρχει αλλά και να βελτιώνεται, αλλά και στη βελτίωση της κατάστασης των αγροτικών ιατρείων ούτως ώστε να μην παρεμποδίζεται το έργο των γιατρών.

Με το Άλμα θέλω να μπορέσω να συνεισφέρω στην επίλυση των πολλών καθημερινών θεμάτων που μόνο ταλαιπωρούν το Δήμο μας τόσα χρόνια.

Ευάγγελος Μίλης

Λέγομαι Βαγγέλης Μίλης, είμαι 37 ετών, έχω μεγαλώσει στα Μονόσπιτα και εδώ και 12 χρόνια επέλεξα να επιστρέψω στην Νάουσα όπου ζω με την οικογένεια μου. Είμαι γεωπόνος, ιδιοκτήτης φυτωρίου με έδρα τη Λάρισα και τη Νάουσα, και επίσης ιδιοκτήτης του Καφέ Maison στην Πλατεία της Νάουσας. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλω να μείνουν και να δουλέψουν και τα παιδιά μου στην πόλη.

Στο Άλμα και στον Γρήγορη Μαρκοβίτη είδα αυτό που δεν είδα σε κανεναν άλλον την τελευταία δεκαετία στη Νάουσα, τη καθαρή μάτια, την ανιδιοτέλεια και την θέληση να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος σε αυτή την πόλη.

Αξίζει όλοι οι αξιόλογοι και δραστήριοι πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χρόνος, ή τώρα ή ποτέ. Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους φίλους, για την οικογένεια μας, για τη ΝΑΟΥΣΑ ΜΑΣ.

Κατερίνα Ντέντου-Σιπητάνου

ΑΛΜΑ. Ακούμε, λειτουργούμε, μετέχουμε, αλλάζουμε.

Ακούμε προτάσεις, λειτουργούμε συνειδητά, μετέχουμε δυναμικά, αλλάζουμε τη στασιμότητα του τόπου μας, με κοινό στόχο την ανάκαμψη.

Ως υποψήφια είμαι έτοιμη να δώσω τη θετική μου ενέργεια σε όλη τη διαδρομή προς την επιτυχία για το καλό του τόπου μου. Αγαπώ το Δήμο μας στο σύνολο του. Μεγάλωσα Ειρηνούπολη και μένω μέσα στη Νάουσα και βλέπω την παραίτηση και την απραξία παντού. Είμαι σίγουρη πως με τη συμπαράσταση σας θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης