άλμα για το Δήμο Νάουσας

2η ανακοίνωση μες στην ημέρα, πολλοστή δόση ελπίδας

Δεν θα κάνουμε δεύτερη εισαγωγή για απόψε. Η εισαγωγή κάθε ανακοίνωσης εκφράζει στο επάκρο και κάθε καινούργια που ακολουθεί. Και απλά είμαστε ευτυχείς που η ομάδα μεγαλώνει ποιοτικά!

*

ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Είμαι ο Θωμάς Γεωργιάδης. Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στη Νάουσα και επέστρεψα στη συνέχεια αποφάσισα να μείνω με την οικογένειά μου στο πατρικό μου στον Κοπανό. Έχω 2 παιδιά, το Θεόφιλο και την Ειρήνη.

Είμαι παραγωγός φρούτων και προϊόντων οικοτεχνίας και μεταποίησης όπως σάλτσες κλπ, ό,τι δηλαδή με μεράκι μας δίδαξε η από τη γιαγιά.

Θέλω ο Κοπανός να γίνει ένα ωραίο και βιώσιμο χωριό και να αποκτήσει μορφή ακόμη και ως πέρασμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσουμε να προσθέσουμε πράσινο – δέντρα στο κεντρικό δρόμο. Η κλιματική αλλαγή θα φέρει αύξηση των θερμοκρασιών και πρέπει να πάρουμε τα αντίστοιχα μέτρα ώστε με τη σκίαση να δημιουργηθεί το κατάλληλο μικροκλίμα. Με αυτόν τον τρόπο και τα καταστήματα της κεντρικής οδού θα αποκτήσουν αξία. Συνάμα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να αναδειχθεί η περιοχή με την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και των ιαματικών λουτρών. Με το άλμα και το Γρηγόρη λοιπόν κι εγώ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Ονομάζομαι Χρήστος Καρυπίδης και κατοικώ στην Επισκοπή. Είμαι Δικηγόρος Βέροιας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Κατεύθυνσης Ποινικών & Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κινητήριο λόγο της συμμετοχής μου στο «Άλμα» αποτέλεσε το γεγονός ότι διείδα σε αυτό ένα υγιές περιβάλλον συναναστροφής, προσανατολισμένο στο συλλογικό συμφέρον. Θεωρώ ότι κάθε συναναστροφή, προεχόντως δε αυτή που αναπτύσσεται στον χώρο της αγνής πολιτικής πρωτοβουλίας —τέτοια θεωρώ ότι είναι και η πρωτοβουλία του «Άλματος»— δεν μπορεί παρά να έχει ως βάση αναφοράς της το σύνολο. Ως μέρος αυτού, θεώρησα σκόπιμο να επιχειρήσω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, όπως αυτή αντανακλάται στις ανάγκες του τόπου μας, μακριά από συμφέροντα με ξένο προσανατολισμό.

Έτσι, λοιπόν, με ιδιαίτερη εκτίμηση στην πρόταση του Γρηγόρη Μαρκοβίτη, αποφάσισα κι εγώ να γίνω μέλος του εγχειρήματος αυτού, προσδοκώντας ότι θα βρεθεί έδαφος γόνιμο για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας μας. Σας ευχαριστώ!

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ

Ονομάζομαι Μήτσιου Μαρία‐Ελένη. Μεγάλωσα στα Μονόσπιτα όπου ζω με τον σύζυγό μου και τα 2 παιδιά μας. Το επάγγελμά μου είναι Διασώστρια – Πλήρωμα Ασθενοφόρου και εργάζομαι στο ΕΚΑΒ Ημαθίας.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το Άλμα και τον κ. Γρηγόρη Μαρκοβίτη γιατί είδα πως έχει θέληση, γνώσεις και ιδέες για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την κοινότητα των Μονοσπίτων.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΠΑΛΗΑ

Η αγαπητή σε όλους κυρία Τασία Τσάτσα Παληά, επί χρόνια Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου μας και πρώην υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος συμμετέχει για να σηματοδοτήσει την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων και εκφράζει τον εξής λόγο συμπόρευσης:

«Θέλω η Νάουσα να μην αργοσβήνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης