άλμα για το Δήμο Νάουσας

Ο Γρηγόρης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Αυτό που εκφράζει το Γρηγόρη και τους συνδημιουργούς του άλματος είναι η ηθική και πρακτική υποχρέωσή μας απέναντι στο μέρος που ζούμε – η αναγκαιότητα να δράσουμε έγκαιρα για να ζωντανέψουμε ξανά! Αν η κατάσταση του Δήμου μας ήταν καλή, δεν θα χρειαζόταν να γεννηθεί αυτή η πρωτοβουλία δημοτών.

Το άλμα για το Δήμο Νάουσας είναι μια συλλογική πρωτοβουλία δημοτών στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέρος με το ρόλο της ‘ενορχήστρωσης’. Μου αρέσει να μιλάω στον πληθυντικό για αυτά που πιστεύουμε και συνδιαμορφώνουμε, αλλά θα μου επιτρέψετε να συστηθώ σύντομα στον ενικό.

Γεννήθηκα στη Νάουσα και τη ζω καθημερινά στο σύνολό της. Πήγα εδώ σχολείο, έπαιξα στον Αγιασωτήρη, γλέντησα στα καζάνια μας και σε χορούς σε όλο τον κάμπο, δούλεψα το κτήμα μου δίπλα στον Αρχάγγελο, απολαμβάνω Κυριακές στο Αρκοχώρι με μουσικές κι έχω την χαρά και τύχη αρκετοί φίλοι μου από τα μαθητικά χρόνια και κυρίως από τις γύρω κοινότητες να εξελιχθούν σε κουμπάροι και να είναι δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια. Είναι όλα αυτές οι καλές στιγμές και πτυχές που με κράτησαν εδώ. Ξέρω και αγαπώ το Δήμο μας στο σύνολό του.

Αλλά δεν έλειψαν τα δυσάρεστα. Δουλεύω στη Νάουσα από επιλογή. Ως δικηγόρος άκουσα χιλιάδες συνδημότες. Γύρισα όλους τους συνεταιρισμούς μας, ήμουν δίπλα σε εκατοντάδες απολυμένους εργάτες τις πιο δύσκολες στιγμές, είδα μέσα από τη δουλειά μου υπηρεσίες να φεύγουν και δομές να κλείνουν. Την παρακμή τη βιώνουμε όλοι. Δυστυχώς χωρίς βελτίωση.

Θα μπορούσα να πω στα παιδιά μου να φύγουν. Ίσως οι λόγοι να φύγουν να ήταν περισσότεροι. Αλλά όχι. Στόχος μου είναι να συντελέσω κι εγώ ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας στην αύξηση των λόγων που αξίζει τα παιδιά μας κι εμείς να μείνουμε και να έχει ποιότητα η καθημερινότητά μας. Και για αυτό χρειάζεται αναγκαστικά ένα άλμα.

Να ξεφύγουμε από ένα μη παραγωγικό κατεστημένο και με καθαρές κινήσεις να ξαναδώσουμε χαμόγελο. Ως μία κοινότητα με ενότητα. 👍

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Ταυτότητα – Πρόγραμμα
Αρχές
Ποιος είναι ο Γρηγόρης

Υποψήφιοι
Βιογραφικά
Ομάδα στήριξης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης

Αλμα

Ταυτότητα
Αρχές
Γρηγόρης